Результати анкетування ЗВО освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»:

Результати анкетування ЗВО 1 курсу ГРС з вибіркових компонентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2020-2021 н.р.

 

Результати анкетування ЗВО 1 курсу ГРС з вибіркових компонентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Уточнюючі результати анкетування ЗВО 1 курсу ГРС з вибіркових компонентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»


Результати анкетування ЗВО освітньо-професійної програми «Харчові технології» (Бакалавр):

Результати анкетування ЗВО 1 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»

Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»

Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»


Результати анкетування ЗВО освітньо-професійної програми «Харчові технології» (Магістр):

Результати анкетування ЗВО 1МБХТ курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»