В стінах Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «ТВППТ», секції «Технологія виробництва продукції тваринництва» та «Технологія переробки продукції тваринництва».
Таврійський державний агротехнологічний університет представляла студентка 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Марія Душина.
Марія під керівництвом професора кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Данченко Олени Олександрівни, виконала наукову роботу за темою «Застосування екстракту вівса посівного в годівлі птиці як технологічний засіб підвищення якості м’ясної продукції». Захист проекту проходив у МНАУ в форматі підсумкової науково-практичної конференції.
За перемогу в конкурсі Душина М. отримала диплом ІІ ступеня Національної академії наук.
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає Марію з вагомим досягненням, бажає натхнення та нових перемог в науці!
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.