В стінах Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «ТВППТ», секції «Технологія виробництва продукції тваринництва» та «Технологія переробки продукції тваринництва».   viber image 2019-04-16 , 15.59.09 viber image 2019-04-16 , 15.59.10viber image 2019-04-16 , 15.59.07

Таврійський державний агротехнологічний університет представляла студентка 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Марія Душина.

Марія під керівництвом професора кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Данченко Олени Олександрівни, виконала наукову роботу за темою «Застосування екстракту вівса посівного в годівлі птиці як технологічний засіб підвищення якості м’ясної продукції». Захист проекту проходив у МНАУ в форматі підсумкової науково-практичної конференції.

За перемогу в конкурсі Душина М. отримала диплом ІІ ступеня Національної академії наук.

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає Марію з вагомим досягненням, бажає натхнення та нових перемог в науці!

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.