В Харківському державному університеті харчування та торгівлі з 10 по 12 квітня 2019 р. проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології».
В цьому інтелектуальному марафоні прийняли участь 58 студентів 2-4 курсів з 24 закладів вищої освіти України. Таврійський державний агротехнологічний університет представляв студент 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Олександр Сокот. Він успішно впорався з конкурсними завданнями та показав глибокі знання з таких дисциплін: «Харчові технології», «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості харчової продукції», «Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю», «Процеси і апарати харчових виробництв».
Олександр Сокот здобув на Олімпіаді 3 призове місце і отримав диплом переможця. Кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає Олександра з перемогою, бажає йому подальших успіхів і наукових досягнень!
Організаторам олімпіади колектив кафедри ХТГРС висловлює щиру подяку за високий професіоналізм, доброзичливу атмосферу і гостинність!

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

56739281_532111647620923_842895402083549184_n 57183779_532111577620930_8495679391500599296_n 56960605_532111717620916_3090253622584279040_n viber image