Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» виробнича практика – це просто калейдоскоп яскравих подій і зустрічей. Адже робота в сфері готельно-ресторанної індустрії дуже цікава, ніяк не пов’язана з рутиною. Кожен день – новий досвід, нові люди, події, враження! В цій професії завжди треба бути в тонусі!
Географія виробничої практики – це кращі підприємства індустрії гостинності та ресторанного господарства України та Європи.
У студентів впродовж практичної підготовки накопичується професійний досвід, формується необхідний для роботи та спілкування емоційний запас – контактність, толерантність, вміння працювати в команді, радіти отриманим результатам. Надалі практичні навички, безумовно, допоможуть майбутнім рестораторам і готельєрам у професійній діяльності! Затребуваність на ринку праці зростає пропорційно працездатності, стресостійкості та прагненню до професійного розвитку.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф