З 01.01.2016 по 31.12.2020 кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи, завдяки активній участі у науковій діяльності займається вирішенням проблем технології зберігання та консервування плодоовочевої і ягідної продукції, що знайшло відзеркалення у програмі «Обґрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та консервованих рослинних продуктів» номер держреєстрації: 0116U002734.

Звіт про науково-дослідну роботу (підсумковий)

Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за 2022 рік

Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за 2021 рік

Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за 2020 рік

Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за 2019 рік

Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за 2018 рік

На сучасному етапі на кафедрі продовжується робота в межах нової науково-дослідної програми «Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції» (ДР № 0121U110200), яка пов’язана з розробленням нових та вдосконаленням існуючих технологій зберігання та консервування рослинної продукції; розробленням технологій харчової і кулінарної продукції з функціональними властивостями; сучасними технологіями в етнічних кухнях; удосконаленням технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук.