обложкаЗ 8 червня по 26 червня 2020 року на базі кафедри «Електротехнології і теплові процеси» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного проходила І Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії».

В конференції прийняли участь співробітники закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, здобувачі наукових ступенів, докторанти, аспіранти, магістранти та студенти, фахівці і керівники сільськогосподарських, переробних та енергетичних підприємств, працівники державного управління, освіти та місцевого самоврядування, всі, кого цікавить сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії.

Оргкомітет конференції спланував роботу за такими напрямами:

  1. Ресурсо- та енергозбереження при передачі і перетворенні електроенергії.
  2. Електро- та теплотехнології.
  3. Автоматизація електротехнічних комплексів і комп’ютерно-інтегровані технології.
  4. Відновлювальні джерела енергії та енергопостачання.

Від кафедри ТСС АПК в конференції з доповідями прийняли участь проф. Журавель Д.П., інж. Петренко К.Г. та доц. Болтянська Н.І. зі своїм вихованцем з наукового гуртка Клецко І.М. За результатами роботи конференції було видано збірник Матеріалів І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії» та доповідачам було видано сертифікати учасників.

Доцент кафедри ТСС АПК, к.т.н. Болтянська Н.І.