У четверг 11 березня на кафедрі технічного сервісу і систем в АПК пройшла екскурсія для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» першого курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти разом з ведучим викладачем, к.е.н., доц. Завадських Г.М. відвідали навчально-наукову лабораторію з утримання і розведення перепелів (відповідальний за функціонування асист. Григоренко С.М.) кафедри в рамках вивчення курсу «Основи товарознавства».Викладач кафедри к.т.н., доц. Болтянський Б.В. ознайомив гостей з передумовами, історією створення та організацією лабораторії. З технологією розведення і утримання перепелів та особливостями переробки посліду на кафедрі ТСС АПК розповів Технік Комар Артем Станіславович. Майбутні підприємці були ознайомлені з практичними напрацюваннями в області автоматизації птахівництва, були представлені розробки інкубатора і вивідника птиці, характеристикою споживчих властивостей м’яса та яєць перепелів. Студенти мали можливість оцінити смакові якості перепелиних яєць та зробити їх органолептичний аналіз.

Доцент кафедри ТСС АПК Борис Болтянський