18.02.2022 року менеджери Асоціації “UCM – Progetto inclusione cucina Italiana”
провели ще один майстер-клас у рамках програми «Культура італійської кухні».
Під час майстер-класу помічники повара готували два види макаронних
виробів: пасту ручного ліплення Fresca та спагетти фабричного виготовлення
Secca.
Помічники офіціанта продовжили вивчати особливості сервірування різних
блюд, а також практикували вже набуті мовленнєві навички італійської мови.
Помічники піцайоло практично вивчали тонкощі замісу тіста до піци, пропорції
інгредієнтів та його консистенцію.
Наприкінці майстер-класу була дегустація та фото напам’ять. Наступний
майстер-клас відбудеться в березні, планується приїзд президента асоціації
Паоло Брешіа.
Наступного тижня стартують онлайн курси з італійської мови.