Дедлайн: 31 грудень 2017
Deloitte Touche Tohmatsu Limited – міжнародна мережа компаній, що надають послуги в області консалтингу та аудиту. «Делойт» входить в «велику четвірку» аудиторських компаній і є найбільшою професійною мережею за кількістю співробітників.
Компанія пропонує стажування молоді в 50 країнах, завдяки яким стажисти зможуть познайомитися з роботою компанії та отримати необхідні навички для роботи у великій компанії. Стажування в Deloitte – фантастична можливість наблизитися до світу бізнесу, дізнатися що вас надихає і приваблює і куди цей світ вас може привести. Стажування в Deloitte – це прекрасний досвід, який матиме позитивний вплив на ваше резюме.
Компанія пропонує стажування в області аудиту та консалтингу, консультування за ризиками, корпоративних фінансів, реструктуризації, послуг в судових розглядах, податки.
Стажування в Deloitte це можливість стати частиною всесвітнього лідера в сфері професійних послуг консалтингу, стати членом глобальної мережі з 225 000 осіб в 150 різних регіонах.
Вам необхідно вибрати відповідну стажування і натиснути “Apply now“. Наступний крок – реєстрація. Вам слід підготувати копію резюме, диплома або сертифіката і оцінок. Після того, як Ви подасте заявку, вона буде розглянута і Вас запросять на співбесіду.
Інструкція по подачі заявки на участь у програмі.

Все стажування. (Автоматично пропонуються стажування в Ірландії, перед переліком програм потрібно скасувати Ірландію і Ви зможете побачити програми в різних країнах, зліва можна вибрати країну).