Запрошуємо здобувачів вищої освіти спеціальностей “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа” взяти участь у виробничому стажуванні у Німеччині від компанії “Profiteam” за наступними вакансіями:

  • Завод з виготовлення сосисок

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, наявність водійського посвідчення категорії В, вітається.

Обов’язки: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, етикування продукції.

Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).

  • Завод з виготовлення лазаньї

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, основні знання німецької та/або англійської мови.

Обов’язки: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, етикування продукції.

Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).

  • Рибний ресторан “Фішхаус”

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, знання німецької мови.

Обов’язки: помічник в кафе (робота на касі, приготування напоїв на барі, обслуговування клієнтів).

Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).

  • Кафе морозива

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, знання німецької мови.

Обов’язки: помічник на кухні та сервісі, обсуговування клієнтів, приготування морозива та фірмових кавових напоїв.

Період стажування: здобувачі узгоджують самостійно.

  • М’ясокомбінат

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, технічні спеціальності.

Обов’язки: контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикування продукції, робота на лінії.

Період стажування: 3 місяці (травень, червень, липень).

  • Шоколадна фабрика

Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”.

Обов’язки: контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикування продукції, робота на лінії.

Період стажування: 3 місяці (квітень, травень,червень).

 

За детальною інформацією та реєстрацією на стажування звертатися до відділу міжнародних зв’язків ТДАТУ