Запрошуємо здобувачів вищої освіти спеціальностей “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа” взяти участь у виробничому стажуванні у Німеччині від компанії “Profiteam” за наступними вакансіями:
- Завод з виготовлення сосисок
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, наявність водійського посвідчення категорії В, вітається.
Обов’язки: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, етикування продукції.
Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).
- Завод з виготовлення лазаньї
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, основні знання німецької та/або англійської мови.
Обов’язки: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, етикування продукції.
Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).
- Рибний ресторан “Фішхаус”
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, знання німецької мови.
Обов’язки: помічник в кафе (робота на касі, приготування напоїв на барі, обслуговування клієнтів).
Період стажування: 3 місяці (квітень, травень, червень).
- Кафе морозива
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, знання німецької мови.
Обов’язки: помічник на кухні та сервісі, обсуговування клієнтів, приготування морозива та фірмових кавових напоїв.
Період стажування: здобувачі узгоджують самостійно.
- М’ясокомбінат
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, технічні спеціальності.
Обов’язки: контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикування продукції, робота на лінії.
Період стажування: 3 місяці (травень, червень, липень).
- Шоколадна фабрика
Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”.
Обов’язки: контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикування продукції, робота на лінії.
Період стажування: 3 місяці (квітень, травень,червень).