Викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ відвідали ІІІ Національний туристичний саміт, який став важливою платформою для обміну досвідом та ідеями серед провідних фахівців туристичної галузі.
ІІІ Національний туристичний саміт — масштабна зустріч представників туристичної сфери України з метою обговорення стратегії та прийняття практичних рішень щодо напрямків швидкого відновлення туризму в країні, розвитку туристичного потенціалу регіонів України, просування туристичного бренду нашої держави та підвищення якості національного туристичного продукту.
Саме тому у масштабному заході взяли участь представники різних секторів: посадовці, готелярі, маркетологи, гіди та фахові ЗМІ, що сприяло активному обговоренню ключових аспектів розвитку туризму в Україні.
Особлива увага була приділена стратегіям відновлення туристичної інфраструктури, просуванню туристичних брендів та дестинацій, а також важливості людського капіталу для відновлення економіки. Викладачі кафедри мали можливість ознайомитись з новими підходами до туризму, що орієнтовані на післявоєнне відновлення та розвиток регіонів.
Виставкова зона також привернула увагу, зокрема, продукцією регіонів України. Багато учасників саміту висловили бажання побачити більше промоцій таких регіонів, як Буковина, Карпати, Волинь тощо.
Наприкінці саміту було організовано закритий гала-вечір “I am Ukraine”, який став нагодою для продуктивного нетворкінгу, обміну досвідом та натхненням на подальші успіхи.