В останню п’ятницю лютого на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ відбулася визначна подія – перший випуск магістрів спеціальності 181 «Харчові технології». В цей день студенти складали комплексний державний кваліфікаційний екзамен та захищали свої дипломні роботи. Діапазон наукових досліджень, висвітлених магістрами на захисті, був достатньо широким та охоплював різні напрямки харчових технологій.

Голова екзаменаційної комісії – Євлаш В.В., д.т.н., професор, завідувач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі зазначила, що усі наукові досягнення є теоретично та методично цінними, їх практична спрямованість, аргументованість і наукова новизна вказують на глибокі знання, отримані студентами впродовж навчання, і свідчать про перспективність їх подальшого працевлаштування за фахом.

Професорсько-викладацький склад кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи бажає своїм випускникам максимально реалізувати потенціал на практиці. До того ж більшість фахівців вже працевлаштовані за спеціальністю.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., ст. викладач Жукова В.Ф