Назва | Спеціальність | СВО | Курс | Провідний викладач |
Стратегічне управляння підприємством | Готельна ресторана справа | бакалавр | 3 | Ортіна Ганна Володимирівна |
Метою викладання дисципліни є полягає у засвоєнні сутності та особливостей стратегічного
управління в організації, вивченні інструментарію стратегічного управління та набутті
практичних навичок у вирішенні управлінських завдань для реалізації бізнес-стратегії
підприємства в умовах динамічного ринкового середовища
В результаті вивчення дисципліни здобувач повинен знати:
– структуру та систему вироблення та використання управлінських продуктів, послуг чи процесів.
– інформаційно-аналітичне забезпечення управлінських процесів із використанням сучасних інформаційних ресурсів та технологій.
– тактичні та оперативні плани управлінської діяльності.
– стратегічні елементи управління
Здобувач повинен вміти:
– розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів системи наук, які формують концепції гостинності і характеризується комплексністю та невизначеністю умов