Метою викладання дисципліни є полягає у засвоєнні сутності та особливостей стратегічного
управління в організації, вивченні інструментарію стратегічного управління та набутті
практичних навичок у вирішенні управлінських завдань для реалізації бізнес-стратегії
підприємства в умовах динамічного ринкового середовища

В результаті вивчення дисципліни здобувач повинен знати:

– структуру та систему вироблення та використання управлінських продуктів, послуг чи процесів.

– інформаційно-аналітичне забезпечення управлінських процесів із використанням сучасних інформаційних ресурсів та технологій.

– тактичні та оперативні плани управлінської діяльності.

– стратегічні елементи управління

Здобувач повинен вміти:

– розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів системи наук, які формують концепції гостинності і характеризується комплексністю та невизначеністю умов