Кюрчева Людмила Миколаївна
Закінчила ТДАТА за спеціальністю «Економіка підприємства» в 2001 році.
В 2007 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування» (спеціальність 06.01.15 – первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва) у спеціалізованій вченій раді к.26.004.10 у Національному аграрному університеті, м.Київ. Вчене звання доцента каф. ТПЗПСГ отримала в 2009 р. Загальний стаж науково-педагогічної роботи 10 років. На кафедрі ТПЗПСГ працює з 2004 р.
Має 40 науково-методичних публікацій, з них 19 наукового характеру, 1 навчальний посібник з грифом МОН України.
Сфери наукових інтересів: новітні способи тривалого зберігання плодово-ягідної продукції.
Викладає дисципліни: «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції», «Товарознавство плодів, овочів та винограду»
