loho-1-fynysh

Конкурс проводиться в рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва. За фінансової підтримки Міністерства закордонних справ,торгівлі і розвитку Канади. У конкурсі можуть приймати участь студенти ТДАТУ усіх курсів факультету Економіки та бізнесу. Тема роботи «Інтеграція фермерів та ресторанів в просуванні плодоовочевої продукції»

Для участі у конкурсі необхідно подати роботи до 19 грудня 2016 р.

Захист робіт відбудеться 20 грудня  2016р.

Підведення підсумків та нагородження переможців – 25 грудня 2016р.

Структура творчої роботи:

  1. Текстова частина.
  2. Презентація (захист роботи).

Зміст творчої роботи:

  1. Текстова частина повинна мати відповіді на наступні питання :
  • Який ресторан?
  • Коли необхідно проводити захід?
  • Хто є споживачем запропонованої продукції та послуг?
  • Які послуги та продукція плануються?
  • Чому це є важливим для населення міста чи району?
  • Чому це вигідно для ресторану?
  • Чому це є вигідним для фермера?

Текстова частина повинна мати економічне обґрунтування запропонованих заходів, що підтвердить доцільність проведення запропонованих заходів

  1. Презентація та наукова частина творчої роботи:

– презентація роботи повинна бути на 10хв та не перенасичена текстовим матеріалом на слайдах;

– електронні варіанти творчої роботи, оформлені у відповідності з вимогами, викладеними нижче, кожен учасник об’єднує у папку та передає до організаційного комітету кафедри маркетингу.

Назва файлу творчої роботи повинна починатись із прізвища автора та назви галузі чи продукту. Наприклад – «Іванов В. А. Плоди».

 

 

Вимоги до оформлення творчої роботи:

 

  1. Творча робота подається українською або англійською мовою, обсяг творчої роботи – до 10 сторінок. Параметри сторінки: всі поля – 2 см. формат аркуша паперу – А4, орієнтація – книжкова, інтервал між рядками – 1, основний текст розміщується з нової сторінки. Абзацний відступ – 1,25 см, шрифт Times New Roman, розмір – 14 пт, вирівнюється по ширині.
  2. Титульний аркуш:назва роботи – напівжирний, прописними літерами, вирівнювання тексту по центру; прізвище та ініціали автора, номер групи, спеціальність, факультет розміщується через рядок після назви, вирівнювання тексту по правому краю.
  3. Формули:застосовувати редактор формул Microsoft Word, вирівнюється по центру. Таблиці та рисунки повинні займати разом не більше 1/3 обсягу роботи.
  4. Література:подається через рядок після тексту, до 15-ти бібліографічних джерел, списком, оформлення згідно чинних вимог (ВАК України). Посилання на літературу по тексту – у квадратних дужках.
  5. Презентація:загальний обсяг не повинен перевищувати 10-15 слайдів і розкривати всі складові елементи письмової частини.

 

 

За інформацією щодо конкурсу звертатися:

ауд. 9.236 (кафедра маркетингу), тел. (0619) 42-65-53

Чекаємо на Вашу участь!