• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра маркетингу
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Головна
  • Про кафедру
    • Склад кафедри
    • Сторінка завідуючого
    • Історія кафедри
    • Фотогалерея
    • Контакти
  • Новини
  • Навчання
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Вибіркові дисципліни
    • Освітні компоненти
    • Графік взаємовідвідувань
    • Кураторство
    • Освітні програми
    • Моніторинг якості освіти
    • Методичні семінари та методичні розробки
    • Олімпіади
    • Державна атестація
    • Дуальне навчання
    • Практична підготовка
    • Підручники та посібники
  • Наука
    • Програми досліджень
    • Науково-дослідна робота студентів
    • Монографії
    • Співпраця
    • Наукові гуртки
    • Конференції
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Звіти з науки
  • Стажування та підвищення кваліфікаціїї викладачів кафедри
  • Проєкти кафедри
    • Проект Україна- НАТО
    • Навчально-творчий конкурс “3Я”
    • Фотоконкурс
    • Польові нотатки маркетолога
    • Фотоконкурс для старшокласників “Який Я фрукт”
  • Про нас пишуть
  • Абітурієнту

Пропуск в професію

20.10.2015
Page1
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Читайте також

photo_5323476418979106833_y
Гаранти освітньо-професійних програм кафедри маркетингу взяли участь у вебінарі Національного агентства кваліфікацій
photo_5323476418979106742_x
На факультеті економіки та бізнесу відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція
photo_5323476418979106702_y
Здобувачі та викладачі кафедри маркетингу взяли участь у семінарі «Майбутнє чат-ботів у 2026 році»

Навігація публікації

Цікаве товарознавство: оцінка якості меду!
Знайомство маркетологів з особливостями грибного бізнесу.

Ми в соцмережах

Архів

Категорії

  • Без категорії (17)
  • Новини (252)
  • Публікації (34)
© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра маркетингу. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації