
Конкурс проводиться в рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва. За фінансової підтримки Міністерства закордонних справ,торгівлі і розвитку Канади. У конкурсі можуть приймати участь студенти ТДАТУ усіх курсів факультету Економіки та бізнесу. Тема роботи «Інтеграція фермерів та ресторанів в просуванні плодоовочевої продукції»
Для участі у конкурсі необхідно подати роботи до 19 грудня 2016 р.
Захист робіт відбудеться 20 грудня 2016р.
Підведення підсумків та нагородження переможців – 25 грудня 2016р.
Структура творчої роботи:
- Текстова частина.
- Презентація (захист роботи).
Зміст творчої роботи:
- Текстова частина повинна мати відповіді на наступні питання :
- Який ресторан?
- Коли необхідно проводити захід?
- Хто є споживачем запропонованої продукції та послуг?
- Які послуги та продукція плануються?
- Чому це є важливим для населення міста чи району?
- Чому це вигідно для ресторану?
- Чому це є вигідним для фермера?
Текстова частина повинна мати економічне обґрунтування запропонованих заходів, що підтвердить доцільність проведення запропонованих заходів
- Презентація та наукова частина творчої роботи:
– презентація роботи повинна бути на 10хв та не перенасичена текстовим матеріалом на слайдах;
– електронні варіанти творчої роботи, оформлені у відповідності з вимогами, викладеними нижче, кожен учасник об’єднує у папку та передає до організаційного комітету кафедри маркетингу.
Назва файлу творчої роботи повинна починатись із прізвища автора та назви галузі чи продукту. Наприклад – «Іванов В. А. Плоди».
Вимоги до оформлення творчої роботи:
- Творча робота подається українською або англійською мовою, обсяг творчої роботи – до 10 сторінок. Параметри сторінки: всі поля – 2 см. формат аркуша паперу – А4, орієнтація – книжкова, інтервал між рядками – 1, основний текст розміщується з нової сторінки. Абзацний відступ – 1,25 см, шрифт Times New Roman, розмір – 14 пт, вирівнюється по ширині.
- Титульний аркуш:назва роботи – напівжирний, прописними літерами, вирівнювання тексту по центру; прізвище та ініціали автора, номер групи, спеціальність, факультет розміщується через рядок після назви, вирівнювання тексту по правому краю.
- Формули:застосовувати редактор формул Microsoft Word, вирівнюється по центру. Таблиці та рисунки повинні займати разом не більше 1/3 обсягу роботи.
- Література:подається через рядок після тексту, до 15-ти бібліографічних джерел, списком, оформлення згідно чинних вимог (ВАК України). Посилання на літературу по тексту – у квадратних дужках.
- Презентація:загальний обсяг не повинен перевищувати 10-15 слайдів і розкривати всі складові елементи письмової частини.
За інформацією щодо конкурсу звертатися:
ауд. 9.236 (кафедра маркетингу), тел. (0619) 42-65-53
Чекаємо на Вашу участь!
