Дисципліни для навчання у 2-му семестрі 1 курсу (для вступників на основі ОС “Бакалавр”, ОС “Магістр”, ОС “Спеціаліст”)
Дизайн і ергономіка в машинобудуванні
Охорона праці в галузі та цивільний захист
Технологічне обладнання переробних підприємств
Дисципліни для навчання у 3-му семестрі 2 курсу (для вступників на основі ОС “Бакалавр”, ОС “Магістр”, ОС “Спеціаліст”)
Холодильне обладнання харчової промисловості
Інформаційні системи в харчовій промисловості
Основні принципи та вимоги ЄС щодо харчової продукції
Холодильна технологія та засоби її забезпечення
Технології комп’ютерного проектування
Технічне забезпечення зберігання продукції
Моделювання технологічних процесів і систем
Основи систем автоматизованого проєктування
Інноваційний інжиніринг харчових підприємств