Дисципліни для навчання у 2-му семестрі 1 курсу (для вступників на основі ОС “Бакалавр”, ОС “Магістр”, ОС “Спеціаліст”)

Дизайн і ергономіка в машинобудуванні

Гідропривід

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Технологічне обладнання переробних підприємств

Дисципліни для навчання у 3-му семестрі 2 курсу (для вступників на основі ОС “Бакалавр”, ОС “Магістр”, ОС “Спеціаліст”)

Холодильне обладнання харчової промисловості

Інформаційні системи в харчовій промисловості

Основні принципи та вимоги ЄС щодо харчової продукції

Холодильна технологія та засоби її забезпечення

Теорія і методи оптимізації

Технології комп’ютерного проектування

Технічне забезпечення зберігання продукції

Моделювання технологічних процесів і систем

Основи систем автоматизованого проєктування

Інноваційний інжиніринг харчових підприємств


АНКЕТА (денна форма навчання)

АНКЕТА (заочна форма навчання)