Дисципліни для навчання у 5-му семестрі 3 курсу (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)

Гідравліка та основи гідротехніки

Гідропривод

Альтернативні джерела енергії

Обладнання складів

Дисципліни для навчання у 6-му семестрі 3 курсу (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)

Управління якістю продукції у консервному виробництві

Прогнозування збереження якості сировини та консервних виробництв

Машини, автомати, потокові лінії та роботизовані комплекси

Промислові печі

Технологія переробки та зберігання с/г продукції

Технологія переробки та зберігання зерна

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції

Теоретичні основи харчових виробництв

Проектування переробних підприємств з основами будівництва

Надійність технологічних систем

Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв

Пакувальна тара та обладнання для пакування

Дисципліни для навчання у 1-му семестрі 1С курсу (для вступників на основі ОС “Молодший спеціаліст”)

Гідравліка та основи гідротехніки

Гідропривод

Дисципліни для навчання у 2-му семестрі 1С курсу (для вступників на основі ОС “Молодший спеціаліст”)

Управління якістю продукції у консервному виробництві

Прогнозування збереження якості сировини та консервних виробництв

Машини, автомати, потокові лінії та роботизовані комплекси

Промислові печі

Технологія переробки та зберігання с/г продукції

Технологія переробки та зберігання зерна

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції

Теоретичні основи харчових виробництв


АНКЕТА (денна форма навчання)

АНКЕТА (заочна форма навчання)