Дисципліни для навчання у 5-му семестрі 3 курсу (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)
Гідравліка та основи гідротехніки
Гідропривод
Дисципліни для навчання у 6-му семестрі 3 курсу (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)
Управління якістю продукції у консервному виробництві
Прогнозування збереження якості сировини та консервних виробництв
Машини, автомати, потокові лінії та роботизовані комплекси
Промислові печі
Технологія переробки та зберігання с/г продукції
Технологія переробки та зберігання зерна
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції
Теоретичні основи харчових виробництв
Проектування переробних підприємств з основами будівництва
Надійність технологічних систем
Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв
Пакувальна тара та обладнання для пакування
Дисципліни для навчання у 1-му семестрі 1С курсу (для вступників на основі ОС “Молодший спеціаліст”)
Гідравліка та основи гідротехніки
Гідропривод
Дисципліни для навчання у 2-му семестрі 1С курсу (для вступників на основі ОС “Молодший спеціаліст”)
Управління якістю продукції у консервному виробництві
Прогнозування збереження якості сировини та консервних виробництв
Машини, автомати, потокові лінії та роботизовані комплекси
Промислові печі
Технологія переробки та зберігання с/г продукції
Технологія переробки та зберігання зерна
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції
Теоретичні основи харчових виробництв