Мета вивчення дисципліни «Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист» полягає у:
– формуванні у майбутніх магістрів з харчових технологій умінь та компетенцій для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі;
– формуванні у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері цивільного захисту, з урахуванням особливостей майбутньої професійної діяльності випускників.
Силабус навчальної дисципліни “Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист”