Доцентка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ Тетяна Колісниченко отримала золоту медаль у Emirates Salon Culinaire (ESC).
Emirates Salon Culinaire (ESC) – це серія практичних і показових кулінарних змагань, участь в яких відкрита для професійних шеф-кухарів, кондитерів, кухарів і пекарів, який був організований Кулінарною гільдією Еміратів і схвалений Worldchefs, Emirates Salon Culinaire проходив у виставковому центрі Expo Centre Sharjah паралельно з виставкою ExpoCulinaire для шеф-кухарів, пекарів, кондитерів і кухарів з 21 травня 2025 г. – 23 травня 2025 г у місті Шарджа, Об’єднані Арабські Емірати. У змаганнях взяли участь кулінари з усього світу.
Тетяна Олександрівна представила конкурсну роботу, яка включала понад 1000 елементів – композицію з цукрових квітів у Class 09: Open Showpiece (Free Style Showpiece) Powered by Shmesani і отримала золоту медаль.
Три дні реальних, інтенсивних і захоплюючих кулінарних змагань, що борються з обмеженнями за часом, роблять салон стимулюючою подією, яка стане головною визначною пам’яткою виставки ExpoCulinaire. Кожна з конкурсних робіт оцінювалася групою міжнародних суддів, схвалених Worldchefs, відповідно до їхніх міжнародних заслуг.
Вітаємо Тетяну Колісниченко з перемогою та бажаємо нових досягнень і перемог!


