Шановні колеги! Офіс підтримки вченого для зручності для вас зібрав пропозиції щодо подання грантових заявок. Детальніше за посиланням
18.02.2022 року менеджери Асоціації “UCM – Progetto inclusione cucina Italiana” провели ще один майстер-клас у рамках програми «Культура італійської кухні». Під час майстер-класу помічники повара готували два види макаронних виробів: пасту ручного ліплення Fresca та спагетти фабричного виготовлення Secca. Помічники офіціанта продовжили вивчати особливості сервірування різних блюд, а також практикували вже набуті мовленнєві навички італійської […]
14 лютого 2022 року відбувся перший майстер-клас під керівництвом менеджерів «Асоціації UMC-ITALY» для здобувачів вищої освіти ТДАТУ 1-3 курсів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас відбувався у двох групах за напрямами: помічники офіціантів та помічники кухарів, піцайоло. Група помічників кухарів, піцайоло виготовляла пасту Fresco (свіжа) «Cicatelli» та «Cavatelli» з базиліком та томатами. Треба зазначити, що […]
2 лютого 2022 року у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультетів МТФ, ЕтаБ, ЕКТ з представниками компанії “Selfinvest” щодо програм стажування у Німеччині. Компанія пропонує літні стажування для здобувачів вищої освіти від 18 до 35 років. Перевагами програми є: Досвід роботи на європейських виробництвах Практика іноземної мови Подорожі Німеччиною […]
27 січня відбулася онлайн-зустріч ректора ТДАТУ Сергія Кюрчева, помічника ректора з міжнародних питань Валентини Верхоланцевої, начальника відділу міжнародних зв’язків Світлани Шевченко зі спів-президентом Федерації «Обміни Франція-Україна» Жаком Форжероном, керівником стажувань Філіпом Жоне, викладачем французької мови Юлант Пеняр, спів-президентом Асоціації французької мови «Франція-Україна» Жоз’ян Анікен, секретарем Федерації «Обміни Франція-Україна» Ольгою Гонсе. Під час зустрічі було подовжено […]
Запрошуємо здобувачів вищої освіти спеціальностей “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм” взяти участь у програмі літнього стажування Progetto Euroest 2022 в Італії від “Aсоціації U.C.M. Italy”. Програма Progetto Euroest 2022 передбачає практику та стажування здобувачів вищої освіти від 17 років в літній період за напрямами: помічники кухарів, офіціантів, піцайоло, барменів в закладах харчування в Італії та фахівців з […]
26 січня 2022 року в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулася інформаційно-ознайомча зустріч здобувачів вищої освіти спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» з менеджерами «Aсоціації U.C.M. Italy» в рамках проєкту EuroEst. Програма Progetto Euroest 2022 передбачає практику та стажування здобувачів вищої освіти з 17 років в літній період за напрямами: помічники кухарів, офіціантів, піцайоло, […]
Запрошуємо здобувачів вищої освіти спеціальностей “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа” взяти участь у виробничому стажуванні у Німеччині від компанії “Profiteam” за наступними вакансіями: Завод з виготовлення сосисок Вимоги: здобувачі вищої освіти 5,6,7 семестр бакалаврату, 1,2,3 семестр магістратури спеціальності “Харчові технології”, наявність водійського посвідчення категорії В, вітається. Обов’язки: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, етикування продукції. Період стажування: […]
Запрошуємо здобувачів вищої освіти ТДАТУ взяти участь у виробничому стажуванні у Німеччині від компанії “ABMpartners”. Детальніше про програму стажування за посиланням. За детальною інформацією та реєстрацією на стажування звертатися до відділу міжнародних зв’язків ТДАТУ.
За детальною інформацією та реєстрацією на стажування звертатися до відділу міжнародних зв’язків ТДАТУ.