26 жовтня 2016 року Таврійський державний агротехнологічний університет надав можливість студентам (Дедушеву Роману та Антоненко Артему 21сМБ групи) факультету «Інженерії та комп’ютерних технологій» за спеціальністю «Машинобудування» відвідати три харчові підприємства такі як: компанію «Грін Тім», «Виноробне господарство Князя Трубецького», та компанію національного рівня «Чумак».

1

    Студенти побували у Новій Каховці, на підприємстві «ГрінТім». Компанія розпочала свою діяльність у 2010 році як багатофункціональне овочесховище, вертикально інтегроване у структуру розвиненого агропромислового комплексу Херсонської області. За п’ять років компанія «ГрінТім» виросла від стартап-бізнесу до лідера ринку овочевої продукції.

1-2

 1-1

Концепція розвитку компанії «ГрінТім» побудована з урахуванням ключових компетенцій компанії, які базуються на принципах західної культури ведення бізнесу: прозорість, планування та тісні партнерські стосунки.

1-3

  Друге підприємство, яке відвідали студенти, це «Виноробне господарство  Князя Трубецького – це єдине історичне шато України.

2016 рік для виноробів  – ювілейний. Ось уже протягом 120 років тут виробляють якісні українські вина з винограду, вирощеного на власних виноградниках і зібраного руками співробітників.1-4

  Та, звичайно, третє виробництво це компанія – «Чумак». “Чумак” одне з найбільших підприємств в Україні. Основна діяльність компанії – виробництво продуктів харчування. “Чумак” пропонує споживачам кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, соняшникову олію, консервовані овочі та макаронні вироби.

1-9 1-10 1-8

  Студенти були серед тих, хто формував новий український ринок, тож багаторічний досвід і  розуміння потреб споживачів роблять їх експертами у сфері виготовлення продуктів харчування.

21-11

  Хлопці отримали велике задоволення від поїздки, незабутній досвід та неймовірні враження від побачених на власні очі виробництв, які вражають своєю могутністю, асортиментом, попитом та звісно якістю.

1-61-5

  Хочемо виразити подяку організаторам поїздки за таку можливість. Слід відзначити, що програма екскурсії була дуже цікавою та змістовною. Всі студенти залишилися дуже задоволеними. А також велика подяка підприємствам, що приймали, за можливість донести до студентів інформацію про харчові підприємства та їх устрій.

   Бажаємо подальшого розвитку та кваліфікованих фахівців.

Студенти 21 СМБ групи.