Навіть у цей складний час, здобувачі вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного активно приймають участь у міжнародних науково-практичних конференціях, демонструючи високий рівень знань та навчальних досягнень. Однією із таких конференцій стала шоста міжнародна мультидисциплінарна конференція під назвою «Modern technologies: improving the present and impacting the future», яка була проведена на базі Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Всеволода Лазаряна.

23 листопада 2022 року у роботі онлайн-конференції взяли участь двадцять п’ять здобувачів вищої освіти нашого університету. Результати студентських досліджень, представлені іноземними мовами, є актуальними за своєю тематикою, оскільки торкаються сучасної проблематики у різноманітних галузях енергетики, інженерії, економіки та екології. Консультантами з іноземних мов при підготовці тез та доповідей стали викладачі кафедри іноземних мов.

За результатами VI Міжнародної конференції для студентів і молодих науковців «Modern technologies: «Improving the present and impacting the future» виданий збірник матеріалів конференції. Учасники конференції дякують організаторам за можливість спілкування у колі однодумців та вже працюють над новими ідеями!