Науковці ТДАТУ з часу створення МАН беруть активну участь у його роботі в якості керівників гуртків та членів журі на місцевому й обласному рівнях. Учні Мелітопольської МАН під керівництвом наших науковців на обласних етапах Конкурсів МАН постійно займають призові місця. Протягом останніх 5 років слід відмітити високу якість роботи та здобутки керівників гуртків к.е.н. Наталії Почерніної, к.е.н. Тетяни Попової, к.е.н. Олени Захарченко, к.е.н. Наталії Радченко, к.с-г.н. Максима Колеснікова, к.т.н. Олександра Лободи, к.т.н. Антона Кашкарьова, Олександра Ковальова,  к.т.н. Сергія Коломійця, к.е.н. Сергія Косторного, к.е.н. Івана Демченка.

З метою поширення передового досвіду та обговорення актуальних питань Центр позашкільної освіти Мелітопольської міської ради 21 жовтня 2020 року провів он-лайн семінар «Реалізація наукового потенціалу учнівської молоді шляхом залучення її до пошуково-дослідницької діяльності». Цей захід відбувся у рамках обласних семінарів із науково-технічної творчості учнівської молоді, а його учасниками і слухачами були директори, методисти та керівники гуртків МАН Запорізької області.

Від ТДАТУ в роботі семінару взяв участь проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, д.т.н., професор, чл.-кор. НААН України Володимир Надикто, який виступив з доповіддю «Застосування STEM-технології у освітньому процесі студентів (на прикладі Таврійського ДАТУ)».

У доповіді розглядався досвід застосування STEM-технології у роботі студентського конструкторського бюро (СКБ), яким керує заслужений винахідник України к.т.н. Сергій Малюта, та можливості застосування цього досвіду для учнів МАН.

Текст

11

10

9 (1)

8 (1)

7 (1)

6 (1)

5 (1)

4 (1)

3 (1)

1 (1)

2 (2)