19 вересня 2023 року співробітники кафедри «Іноземні мови» взяли участь у рецензованому міжнародному семінарі, присвяченому теорії та практиці цифрової трансформації освіти DigiTransfEd-2023. Цей захід об’єднав дослідників, аспірантів, науковців, які займаються цією та суміжними проблемами, в Україні, Європі та світі. Цього року семінар проходив в рамках ICTERI 2023, щорічної рецензованої міжнародної конференції з комп’ютерних наук, яка зосереджується на науково-дослідних досягненнях, застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій у бізнесі, науці та освіті, яка відбувалась у Прикарпатському національному університет імені Василя Стефаника, м. Івано-Франківськ.

Представниками кафедри було представлено дві доповіді «Analysis of experience of digital transformation in education in Germany» та «Fostering communication and collaboration skills for computer science students by means of ICT tools» за нагальними темами у методології та дидактиці викладання та використання ІКТ, які відображають результати спільних досліджень викладачів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та інших університетів України.

Участь у семінарі стала відмінною нагодою зустрітись з провідними науковцями та тими, хто ще робить перші кроки у науці, зануритись в інтеллектуальну атмосферу заходу, поспілкуватись з однодумцями та представити науковій спільноті результати своїх досліджень.

report 2

report 2-1

report 1 report 1-2