Підвищення кваліфікації, стажування за останні 5 років
2024 рік
ГО «Ресторанна гільдія» (Києво-Святошинський р-н, Україна), Асоціація рестораторів та готельєрів. Сертифікат про завершення навчання № 07269 від 25.03.2024 р. Тема: «Складання меню в закладах шкільної та дошкільної освіти», обсягом 6 годин (0,2 кредиту ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ №280-ІПК від 28.06.2024 р.)
Інші види професійного розвитку, що подані на розгляд для визнання підвищенням кваліфікації
2023 рік
ГО «Ресторанна гільдія» (Києво-Святошинський р-н, Україна), Асоціація рестораторів та готельєрів. Сертифікат про завершення навчання №6124 від 30.08.2023 р. Тема: «Розроблення, впровадження, застосування схеми харчування та процедур, заснованих на принципах НАССР в закладах шкільної та дошкільної освіти», обсягом 12 годин (0,4 кредити ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ №449-ІПК від 28.12.2023 р.)
ГО «Ресторанна гільдія» (Києво-Святошинський р-н, Україна), Асоціація рестораторів та готельєрів. Сертифікат про завершення онлайн-курсу №06169 від 15.09.2023 р. Тема: «Інклюзивність та безбар’єрність у ресторанно-готерльному бізнесі», обсягом 2 години (0,07 кредити ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ №449-ІПК від 28.12.2023 р.)
ТОВ “Наукові публікації” (м.Київ). Сертифікат від 30.08.2023 р. про навчання на серії вебінарів на тему “Розроблення, впровадження, застосування системи харчування та процедур, заснованих на принципах НАССР в закладах шкільної і дошкільної освіти”, обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ №449-ІПК від 28.12.2023 р.)
Міжнародне стажування. Collegium Civitas (Варшава, Польща). Сертифікат про міжнародне стажування №12/2023 від 15.05.2023 р. Тема: “lnternationalization of education. New and innovative teaching methods. Implementation of international educational projects in the EU financial perspective”, тривалістю з 03.04.2023 р. до 15.05.2023 р. (6 кредитів ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ №449-ІПК від 28.12.2023 р.)
2022 рік
2021 рік
Підвищення кваліфікації у попередні періоди
—