Програма підвищення кваліфікації у сфері харчових технологій та виробництв у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, здобувачів освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Інноваційні технології харчової промисловості”. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)

Освітня програма та робочий навчальний план

  • Зміст освітньої програми схвалено на розширеному засіданні кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ (протокол №2 від 10.09.2024 р.)
  • Освітня програма рекомендована Методичною комісією факультету агротехнології та екології ТДАТУ (протокол №2 від 26.09.2024 р.)
  • Освітня програма затверджена Науково-методичної ради ТДАТУ (протокол №31 від 16.10.2024 р.)
  • Освітня програма затверджена Вченою радою ТДАТУ (протокол №3 від 29.10.2024 р.)

Співорганізатори програми:

  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Херсонський національний технічний університет
  • Національний університет біоресурсів та природокористування України
  • Державний біотехнологічний університет
  • Дніпровський державний аграрно-економічний університет
  • Луцький національний технічний університет

Детальніше про захід 


 

technomay 2024_logo_blck (1)

Програма підвищення кваліфікації інженерно-технічного спрямування в дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, здобувачів освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Сучасна інженерія”. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)

Освітня програма та робочий навчальний план

Співорганізатори програми:

  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Херсонський національний технічний університет
  • Національний університет біоресурсів та природокористування України
  • Львівський національний університет природокористування
  • Національний університет “Чернігівська політехніка”

Детальніше про захід