Програма підвищення кваліфікації у сфері харчових технологій та виробництв у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, здобувачів освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Інноваційні технології харчової промисловості”. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)
Освітня програма та робочий навчальний план
- Зміст освітньої програми схвалено на розширеному засіданні кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ (протокол №2 від 10.09.2024 р.)
- Освітня програма рекомендована Методичною комісією факультету агротехнології та екології ТДАТУ (протокол №2 від 26.09.2024 р.)
- Освітня програма затверджена Науково-методичної ради ТДАТУ (протокол №31 від 16.10.2024 р.)
- Освітня програма затверджена Вченою радою ТДАТУ (протокол №3 від 29.10.2024 р.)
Співорганізатори програми:
- Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
- Херсонський національний технічний університет
- Національний університет біоресурсів та природокористування України
- Державний біотехнологічний університет
- Дніпровський державний аграрно-економічний університет
- Луцький національний технічний університет
Програма підвищення кваліфікації інженерно-технічного спрямування в дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, здобувачів освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Сучасна інженерія”. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)
Освітня програма та робочий навчальний план
Співорганізатори програми:
- Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
- Херсонський національний технічний університет
- Національний університет біоресурсів та природокористування України
- Львівський національний університет природокористування
- Національний університет “Чернігівська політехніка”