Підвищення кваліфікації, стажування за останні 5 років

2023 рік

Інші види професійного розвитку, що подані на розгляд для визнання підвищенням кваліфікації

Міжнародне стажування. Сільськогосподарського університету імені Гуго Коллонтая (м. Краків, Польща). Сертифікат про міжнародне стажування № 2023-07-0010 від 27.07.2023 р. Тема: «Європейський зелений курс (Інновації, економіка, технології)» (1 кредит ЄКТС)

ГО “Ресторанна гільдія” (Києво-Святошинський р-н, Україна). Сертифікат № 06754 від 27.12.2023 р. про проходження навчання. Тема: “Маркування харчових продуктів”, обсягом 15 години (0,5 кредити ЄКТС)

ГО “Access Israel”. Сертифікат від 24.05.2023 р. про участь у вебінарі. Тема: “Accessibility and Academy” (0,1 кредиту ЄКТС).

2022 рік

Міжнародне стажування. Сільськогосподарський Університет ім. Гуго Коллонтая (м.Краків, Польща). Сертифікат про міжнародне стажування №2022-12-0005 від 21.12.2022 р. Тема: “European green deal: innovations, engineering, food safety”, тривалістю з 16.11.2022 р. до 20.12.2022 р. (5 кредитів ЄКТС)

Міжнародне стажування. Mykolas Romeris University (Vilnius, Lithuania). Сертифікат №Р348-2022 від 29.01.2022 р. про міжнародне стажування у рамках проєкту “ERASMUS+ project DigEco Project Inclusive Education training for teachers and stakeholders” обсягом 15 годин (0,5 кредити ЄКТС)

2021 рік

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (м.Мелітополь, Україна). Сертифікат про участь у тренінгу від 23.11.2021 р. в межах конференції. Тема: “Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв”, обсягом 8 годин (0,25 ЄКТС).

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського. Довідка про підвищення кваліфікації шляхом стажування №28/21 від 05.10.2021 р. Тема: “Товарознавство у готельно-ресторанному господарстві”, обсягом 180 годин (6 кредитів ЄКТС)

2020 рік.

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (м.Мелітополь, Україна). Сертифікат про участь у тренінгу від 24.11.2020 р. в межах конференції. Тема: “Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв”, обсягом 8 годин (0,25 кредити ЄКТС).

Підвищення кваліфікації у попередні періоди