Головне фото
Участь у вебінара «Під загрозою: безпека Запоріжжя та уроки Чорнобильської спадщини»

Вебінар «Під загрозою: безпека Запоріжжя та уроки Чорнобильської спадщини»/Webinar “Under Threat: Securing Zaporizhzhya and Learning from Chornobyl’s Legacy”  від провідних експертів у галузі енергетичної політики та екології з Greenpeace Шона Берні та Яна Ванде Путте про способи реагування на виклики та адвокацію питання безпеки на ЗАЕС.

зображення_viber_2024-04-18_10-01-07-969
Еко-дайджест для освітян з нагоди дня екологічних знань

    Екологічна освіта є запорукою сталого розвитку людства. Знання про збереження довкілля сьогодні важливі не лише для фахівців у сфері охорони природи. Це потрібно кожному з нас, адже кожна галузь нашого життя пов’язана з використанням природних ресурсів.

photo_2024-04-04_13-17-31-3
Команда здобувачів факультету АТЕ взяла участь у Іграх Заводів 7.0 та посіла призове місце

Беручі участь у Іграх Заводів 7.0, студенти  ТДАТУ мали можливість послухати серію вебінарів, де провідні експерти з топових компаній різних галузей виробництва поділилися внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості. Цього разу на Іграх були такі заводи: ПАТ МХП, ПрАТ Концерн Хлібпром, Metinvest, ВАТ Україна та Kernel. Після прослуховування лекцій, команди учасників взялися за […]

.1
Здобувачка спеціальності 193 “Геодезія та землеустрій” Поліна Чернишова – переможець фінального етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Здобувачі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного постійно демонструють свою любов та патріотизм до України та рідного університету.

день води
Всесвітній день води під гаслом «Вода для миру»…

Всесвітній день води, щорічно відзначається 22 березня з 1993 року. Це щорічна ініціатива ООН, направлена для привернення уваги світової спільноти до глобальних проблем, пов’язаних з недбалим використанням водних ресурсів.

Гостьовий_професор_Андрій_Мартин_12_03_2024
Андрій Мартин про землеустрій в епоху цифрових технологій: гостьова лекція на факультеті агротехнологій та екології

    12 березня 2024 року на запрошення кафедри геоекології і землеустрою з гостьовою лекцією до ТДАТУ завітав завідувач кафедри землевпорядного проектування Національного університету біоресурсів і природокористування України, член-кореспондент НААН України, доктор економічних наук, професор Андрій МАРТИН.

1
Конференція «Майбутнє освіти в Україні

11 березня 2024 року освітяни кафедри геоекології і землеустрою факультету АТЕ взяти участь у конференції «Майбутнє освіти в Україні», організованій U AID STICHTING у партнерстві з Vrije Universiteit Amsterdam та Glocalshift (засновником якої є Янік Дю Понт, член Консультативної ради DevCo NL).