Програма підвищення кваліфікації у сфері харчових технологій та виробництв у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, здобувачів освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Інноваційні технології харчової промисловості”. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)

Освітня програма та робочий навчальний план

Партнери програми:

  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Херсонський національний технічний університет
  • Національний університет біоресурсів та природокористування України
  • Державний біотехнологічний університет
  • Дніпровський державний аграрно-економічний університет
  • Луцький національний технічний університет

Реєстр виданих сертифікатів

Детальніше про захід