Програма підвищення кваліфікації у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Інноваційні, екологічні та цифрові рішення для харчової індустрії “. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)
Мета програми — поглиблення обізнаності щодо сучасних рішень у харчовій і переробній галузі, підвищення готовності учасників до нових викликів у підготовці майбутніх спеціалістів харчових технологій, актуалізацію спеціальних знань у сфері технологій і практик харчових виробництв.
- Освітня програма затверджена Науково-методичною радою ТДАТУ (протокол №4 від 19.11.2025 р.)
- Освітня програма затверджена Вченою радою ТДАТУ (протокол №4 від 25.11.2025 р.)
Партнери програми:
- Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
- Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ)
- Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)
- Державний біотехнологічний університет (м. Харків)
- Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (м. Харків)
- Сумський національний аграрний університет (м.Суми)
- Миколаївський національний аграрний університет
Реєстр виданих сертифікатів
Детальніше про захід
