Програма підвищення кваліфікації  у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему “Інноваційні, екологічні та цифрові рішення для харчової індустрії “. Учасники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС)
Мета програми — поглиблення обізнаності щодо сучасних рішень у харчовій і переробній галузі, підвищення готовності учасників до нових викликів у підготовці майбутніх спеціалістів харчових технологій, актуалізацію спеціальних знань у сфері технологій і практик харчових виробництв. 

Освітня програма

Робочий навчальний план

Партнери програми:

  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ)
  • Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)
  • Державний біотехнологічний університет (м. Харків)
  • Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (м. Харків)
  • Сумський національний аграрний університет (м.Суми)
  • Миколаївський національний аграрний університет

Реєстр виданих сертифікатів

Детальніше про захід