Викладачі кафедри геоекології і землеустрою активно долучилися до on-line курсу «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УНІВЕРСИТЕТІ».

Даний відео-тренінг широко висвітлює основні засади необхідності дотримання принципів академічної доброчесності у ЗВО як з боку викладачів, так безпосередньо і здобувачів вищої освіти.

Перший блок презентаційного матеріалу представляє Світлана Чуканова к.пед.н., завідувач сектору наукової бібліотеки , координатор Американської бібліотеки ім. В.Китастого  національного університету «Києво-Могилянська академія». У форматів дистанційного навчання з обов’язковим тестовим контролем можна дізнатись на яких ключових цінностях базується академічна доброчесність,що включає в себе відповідальний підхід до освітньої та наукової діяльності, як уникнути плагіату,

Другий блок висвітлює Сергій Квіт   директор Центру забезпечення якості освіти Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктор філологічних наук, PhD, професор НаУКМА.  Розкрив питання складові частини всебічної університетської автономії, завдання студентських on-line опитувань, завдання Центру забезпечення якості освіти в університеті.

 

Даценко Л.М._page-0001 certificate Мовчан_page-0001
certificate Щербина_page-0001 certificate Чебанова_page-0001
Академ. доброчесність Скиба_page-0001 certificate Ангеловська_page-0001
certificate Аюбова_page-0001 сертифікат Ганчук_page-0001