Згідно з листом Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020 та на підставі наказу ректора ТДАТУ Володимира Кюрчева “Про оголошення карантину та заходи запобігання епідемії коронавірусної інфекції” від 11.03.2020р. №373К у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного в університеті оголошено карантин. У зв’язку з чим, заняття переведено на дистанційну форму навчання за усіма дисциплінами. Відповідно до цього наказу навчальні заняття з дисципліни “Фізичне виховання” також переводяться на дистанційну форму навчання, з 16 березня 2020 року.

Увага всім студентам! Слідкуйте за нашими новинами кожного тижня щопонеділка, в яких будуть нові оголошення щодо розміщення на нашому сайті в підрозділі “Дистанційне навчання з дисципліни “Фізичне виховання” нових завдань для студентів І-ІІ курсів. Велике прохання всіх причетних дуже уважно і ретельно ознайомитися зі всіма матеріалами в цьому підрозділі, які полегшать Вам навігацію по нашому сайту в пошуках необхідних знань.

Отже, за наступним посиланням розміщуємо ПРАКТИЧНЕ ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ “ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ” (ТИЖДЕНЬ 1, 16-22 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ)читати далі…

До зустрічі! Бережіть себе! Залишайтеся дома!