Інститут підвищення кваліфікації Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (ТДАТУ) у партнерстві з шістьма провідними українськими ЗВО оголошує про відкриття реєстрації на програму підвищення кваліфікації “NoveFood-2025” за темою «Інноваційні, екологічні та цифрові рішення для харчової індустрії», яка триватиме з 8 по 19 грудня 2025 року.
Програма другий рік поспіль об’єднує найактуальніші виклики та тренди харчової галузі — від мультидисциплінарних і екологічних підходів до новітніх цифрових рішень. У сучасних умовах ринку особливо важливо формувати у фахівців здатність гнучко реагувати на зміни та працювати з інноваціями.
Її головна мета — надати учасникам глибокі знання про сучасні інструменти й рішення у харчових виробництвах. Фокус — на оптимізації процесів, впровадженні інноваційних технологій, вивченні нових джерел сировини й розвитку крафтових виробництв.
Учасників очікує 60 годин інтенсивного навчання (2 кредити ЄКТС), жваве спілкування, обмін досвідом і науковий діалог щодо перспективних рішень для харчової та переробної галузей.
Результати навчання охоплюють: пояснення галузевих трендів, обґрунтування вибору інновацій з позиції сталості та якості, критичну оцінку можливостей ШІ/VR та екологічної інтеграції, навички організації навчально-виробничих лабораторій. Це дасть педагогам і науковцям сучасний інструментарій для лекцій, впровадження грантових проєктів і практичної підготовки студентів.
Партнери програми:
-Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
-Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ)
-Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)
-Державний біотехнологічний університет (м. Харків)
-Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (м. Харків)
-Сумський національний аграрний університет (м.Суми)
-Миколаївський національний аграрний університет
💻Детальна інформація та реєстрація за посиланням
“NoveFood-2025” — це не просто програма, а точка входу у нову якість професійного розвитку.

