На кафедрі КН працює гурток: «Нейронні мережі» під керівництвом д.т.н. проф. Малкіної Віри Михайлівні.

До складу гуртка входять наступні студенти: Алієва а. р. к., (41 КН), Іванова А.(41КН) . Робота студентського наукового гуртка проводиться згідно затвердже­но­го плану.

Свої знання, наукові результати, вміння організувати та проводити презентацію робіт, студенти відточують на засіданнях наукового гуртка.

За цей час роботи гуртка підготовлена науково-дослідна робота для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт на тему:«Дослідження похибки апроксимації кривих на основі рядів за ортонормованим базисом та способів їх зменшення». Алієва а. р. к., 4 курс, науковий керівник: Малкіна В. М., д.т.н., проф.

Опубліковано тези на науковій студентській конференції ТДАТУ: «Дослідження похибки апроксимації кривих на основі рядів за ортонормованим базисом та способів їх зменшення» (Алієва а. р. к., 4 курс КН,науковий керівник: Малкіна В. М.)

Велика увага при підготовці тез та науково-дослідної роботи на конкурс була приділена дотриманню академічної доброчесності: посиланню на джерела інформації у разі використання ідей, тверджень, відомостей; дотримання норм законодавства про авторське право; надання достовірної інформації про результати досліджень та власну наукову діяльність.