Поточні зустрічі керівників дуального навчання зі сторони університету та кафедри проводяться у різних форматах. Відповідно до вимушених карантинних вимог присутність сторонніх осіб за підприємствах, які спеціалізуються на виготовленні продуктів харчування неприпустима. Відповідно на цей раз було обрано формат відео-екскурсії.

Тетяна Неживенко працює на ФОП Агафонов, яке спеціалізується на виробництві корисних продуктів харчування, солодощів без додавання цукру, барвників та різноманітних хімічних добавок. Керівник підприємства Ірина Агафонова, за сумісництвом вона і наставниця Тетяни, делегована сторона від кафедри геоекології і землеустрою куратор 11 МБ ЕК групи Вікторія Скиба.

Ірина розповіла про розшинення посадових обов’язків Тетяни у цьому році,  окреслила стратегію роботи підприємства за принципом безвідходних технологій, маркетингові особливості на споживчому ринку, психологічні аспекти світоглядного ставлення соціуму до помірного та корисного споживання, еколічно-чистої продукції (харчової та нехарчової). наголосила на постійній необхідності отримання нових знань для пошуку нових технологій виготовлення веганської продукції.

Ірина з Тетяною провели повноцінну відео-екскурсію по усім складовим технологічного процесу, розпочинаючи від доставки сировини і завершуючи крафтовим пакуванням виготовлених супер-фудів. Ознайомили з широким асортиментом товару представлено і інтернеті, відповідно до цього пані Ірина наголосила наскільки важливо для здобувача вищої освіти мати не лише базові теоретичні знання, а володіти особистісними комунікативними навичками задля забезпечення креативного підходу до роботи.

Куратор 11 МБ ЕК Вікторія Скиба

 14

 13

16

1517 18

12

19