Підвищення кваліфікації, стажування за останні 5 років

 2024 рік

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (м.Запоріжжя, Україна), ХНТУ (м.Херсон, Україна), НУБіП (м.Київ, Україна), Державний біотехнологічний університет (м.Харків, Україна), Дніпровський державний аграрно-економічний університет (м.Дніпро, Україна), ЛНТУ (м.Луцьк, Україна). Сертифікат про підвищення кваліфікації №00493698/NF1124-24 від 05.12.2024 р. Тема: «Інноваційні технології харчової промисловості», обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС).

2023 рік

Міністерство цифрової трансформації України. Сертифікат про проходження освітнього серіалу № Т00575791788 від 22.11.2023 р. Тема: «Кондитер», обсягом 3 години (0,1 кредиту ЄКТС)Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (м. Київ, Україна), Prometheus. Сертифікат про проходження курсу, виданий 14.07.2023 р. Тема: «Як написати якісний звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми», обсягом 3 години (0,1 кредиту ЄКТС)Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

Національний університет харчових технологій (м.Київ, Україна). Сертифікат про завершення тренінгу № 351 від 25.10.2023 р. Тема: «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (у рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль), обсягом 12 годин (0,4 кредиту ЄКТС)Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

ГО “Access Israel”. Сертифікат від 24.05.2023 р. про участь у вебінарі. Тема: “Accessibility and Academy” (0,1 кредиту ЄКТС). Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ неперервної освіти і туризму (м.Київ, Україна). Сертифікат про завершення онлайн-семінару, виданий 23.06.2023 р. Тема: «Система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР) у закладах ресторанного господарства», обсягом 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС)Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

Міністерство аграрної політики та продовольства України (м.Київ, Україна). Сертифікат про проходження онлайн-курсу, виданий 12.12.2023 р. Тема: «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» обсягом 3 години (0,1 кредиту ЄКТС)Визнано підвищенням кваліфікації (наказ ректора ТДАТУ №104-ІПК від 31.05.2024 р.)

2022 рік

Міжнародне стажування. Сільськогосподарський Університет ім. Гуго Коллонтая (м.Краків, Польща). Сертифікат про міжнародне стажування №2022-12-0002 від 21.12.2022 р. Тема: “European green deal: innovations, engineering, food safety”, тривалістю з 16.11.2022 р. до 20.12.2022 р. (5 кредитів ЄКТС)

Міжнародне стажування.  Mykolas Romeris University (Vilnius, Lithuania). Сертифікат №РО74-2022 від 29.01.2022 р. про міжнародне стажування у рамках проєкту “ERASMUS+ project DigEco Project Inclusive Education training for teachers and stakeholders” обсягом 15 годин (0,5 кредити ЄКТС)

2021 рік

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (м.Мелітополь, Україна). Сертифікат про участь у тренінгу від 23.11.2021 р. в межах конференції. Тема: “Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв”, обсягом 8 годин (0,25 кредити ЄКТС).

ФОП Серських Н.С. Сертифікат учасника тренінгів на тему “Презентаційна грамотність” та “Сучасні методики освіти дорослих”, виданий 28.05.2021 р. Тривалість – 24-28 травня 2021 р., 10 годин (0,35 кредити ЄКТС).

Підвищення кваліфікації у попередні періоди