До наукової бібліотеки надійшли:

Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; ХДУХТ. – Х., 2021. – 246 с.

Готельна справа : навч. посібник / О. В. Арпуль [та ін.] ; НУХТ. – К., 2021. – 300 с.

Електронні системи в галузі : навч. посібник / О. В. Кузьмін [та ін.] ; НУХТ, МАУП, Національний авіаційний університет. – Херсон, 2020. – 168 с.

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. – К., 2016. – 242 с.

Кіптенко, В. К. Організація екскурсійних послуг : підручник / В. К. Кіптенко, О. Ю. Маліновська. – Херсон, 2018. – 518 с. : іл.

Кордзая, Н. Р. Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції : монографія / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров. – Херсон, 2020. – 160 с.

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник : затверджено МОН України / Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред.: М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; КНУКіМ. – К., 2008. – 460 с.

Мовчан, С. І. Оптико-механічні системи в інженерній геодезії : навч. посібник / С. І. Мовчан, В. В. Лемещенко-Лагода ; ТДАТУ. – Мелітополь, 2020. – 231 с.

Нутриціологія : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. – Х., 2020. – 527 с. : іл.

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник / Н. К. Черно [та ін.]. – Херсон, 2018. – 360 с.

П’ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посібник / Г. Т. П’ятницька, Н. О. П’ятницька. – К., 2013. – 240 с.

Ратушенко, А. Т. Страви з риби та морепродуктів : навч. посібник : рекомендовано МОН України / А. Т. Ратушенко. – К., 2021. – 232 с.

Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник : рекомендовано МОН України / В. С. Ростовський. – К., 2018. – 200с.

Скопень, М. М. Комп’ютерні інформаційні технології в туризмі : навч. посібник : рекомендовано МОН України / М. М. Скопень ; Київський університет туризму, економіки і права. – К., 2016. – 302 с. : рис., табл.

Тележенко, Л. М. Здорове харчування: практичні рекомендації : монографія / Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано ; Одеська національна академія харчових технологій. – Херсон, 2018. – 200 с. : табл., рис.

Технічна мікробіологія : підручник / Л. В. Капрельянц [та ін.]. – Стер. вид. – Херсон, 2020. – 432 с. : рис.

Ярьоменко, С. Г. Туристичні ресурси України : навч. посібник / С. Г. Ярьоменко ; Одеський національний економічний університет. – Херсон, 2021. – 472 с. : табл.