Ivanova I., Serdyuk M., Tymoshchuk T., Malkina V.,Shkinder-Barmina A., Drobitko A.,Zahorko N.,Mulienok Y.,Shepel A., Savchuk Y.Prediction of cherry fruit technological characteristics by RIDGE-regression method.Future of Food: Journal on Food, Agriculture & Society. 2024, Vol. 12, № (1) P. 39-50. https://doi.org/10.17170/kobra-202407218427 (Німеччина)

Hutsol T.,Priss O., Ivanova I., Serdуuk M., Cupiał M., Tymoshchuk T., Havrylianchyki R. Prokopchuk L., Kowalczyk Z.Effectiveness of cooling methods in reducing losses during cherry storageAgricultural Engineering. 2024, Vol. 28, No.1, pp. 321-340.  https://doi.org/10.2478/agriceng-2024-0020 (Польща)

Аксьонов І. В. Evaluation of genetic purity of parental lines and hybrids of sunflowerBulgarian Journal of Crop Science. 2024.  Volume 61, N 5. P. 44-53. (Болгарія)

Svetlana Bazhay-Zhezherun, Ludmyla Bereza-Kindzerska, Olga Togachynska Отримання пластівців підвищеної харчової цінності з зерна голозерного вівса. Modern engineeraing and innovative technologies. 2024.  № 32 (1).  P.56-60. DOI: 10.30890/2567-5273.2024-32-00-004. (Germany)

Kolesnikov, M., Tymoshchuk, T., Moisiienko, V., Vyshnivskyi, P., & Rudenkо, Yu.Formation of the photoassimilation apparatus of pea (Pisum sativum L.) crops under biostimulants in arid conditions of the Southern Steppe of Ukraine.Scientific Horizons, 2024. 27(4), 76-85. doi:10.48077/scihor4.2024.76.

Kolesnikov M.O., Paschenko Yu.P. Physiological and biochemical responses of soybean seedlings (Glycine max L.) to α-tocopherol treatment under salt stress.  Studia biologica. 2024, V.18, №4. Р.

Колесніков М.О., Пащенко Ю.П. Особливості вищої аграрної освіти в Нідерландах. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць / Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. Вип. 27. С.186-199.

Пащенко Ю.П., Колесніков М.О. Використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні хімії під час дистанційного навчання. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць / Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. Вип. 27. С. 294-307.

Gerasko,  T. , Tymoshchuk,  T. , Moisiienko,  V. , Hrytsiuk,  N. , & Alekseeva,  T. Phytocoenotic assessment of herbaceous plant communities in the organic sweet cherry orchardScientific Horizons, 2024. 27(5), 32-50. doi: 10.48077/scihor5.2024.32

Pokopceva, L., Onyshchenko, O., Gamayunova, V., Gerasko, T., & Zoria, M.Sowing properties of sunflower seeds of Talento hybrid under the influence of a modified plant growth regulatorScientific Horizons, 2024.  27(8), 59-68. https://doi.org/10.48077/scihor8.2024.59

Герасько Т.В.Формування світогляду фахівця-агронома за викладання навчальних дисциплін «еколого-біологічне рослнництво» і «органічне садівництво»Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науковометодичних праць / Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. Вип. 27. С.74-79.

Mazur O., Mazur O., Tymoshchuk T., Didur I., Tsyhanskyi V.Study of legume-rhizobia symbiosis in soybean for agroecosystem resilience.Scientific Horizons. 2024, Vol. 27, №11, Іванова І.Є., Сердюк М.Є., Тимощук Т.М., Кривонос І., Пендрак Я. Математичне моделювання впливу погодних факторів на формування фонду поліфенольних речовин в плодах вишні.Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Технічні науки. 2024, № 3, Т.1 (335), С. 369–376. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-335-3-50

Іванова, І. Є., Сердюк, М. Є., Тимощук, Т. М., Кривонос, І. А., Малкіна, В. М., Басанець, С. В., Пендрак, Я. І.Дослідження частки впливу абіотичних чинників на накопичення фонду сухих розчинних речовин в плодах черешні за допомогою методу головних компонентПраці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. 2024. Вип. 24(3). С. 161-176. https://doi.org/10.32782/2078-0877-2024-24-3-14

Іванова І. Є., Сердюк М. Є., Тимощук Т. М., Кривонос І. А.Прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні для забезпечення безвідходного ланцюга використання плодової сировиниПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2024. Вип. 1 (35). С 117-133. https://repo.btu.kharkov.ua//handle/ 123456789/58395

Ivanova, І., Serdyuk, М., Tymoshchuk, T., Malkina, V., Zinovieva, O., Lisohurska, D., Nevmerzhytska, O., Lisohurska, O.Minimizing sweet cherry fruit losses during storage under the influence of hydrocooling and protective organic composition.Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4. №11 (130). 16–25. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.309595

Іванова, І., Сердюк, М., Малкіна, В., Колісниченко, Т., Кривонос, І., & Івашина, Л. (2024). Формування смакових якостей плодів вишні під впливом абіотичних чинників в умовах півдня степової зони України. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. 2024. № 2 (12). С. 5-16. https://journals.chdtu.ck.ua/index.php/itsf/article/view/112

Іванова І. Є., Сердюк М. Є., Тимощук Т. М., Кривонос І. А., Пендрак Я. І. Прогнозування вмісту вітаміну с у плодах вишні у безвідходному ланцюзі використання плодової сировини. Вісник Уманського національного університету садівництва. 2024. №2. С. 89–95. https://doi.org/10.32782/2310-0478-2024-2-89-95

Іванова І. Є., Кривонос І. А., Басанець С. В. Оцінка якісних характеристик плодової сировини у безвідходному ланцюгу її переробки за вмістом титрованих кислот. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2024. Вип. 3. С.95-108. https://journals.ksauniv.ks.ua/index.php/tech/article/view/621

Іванова І. Є., Кривонос І. А., Зіновʼєва, О.Г., Басанець С. В. Мінімізація втрат споживчої якості при зберіганні плодів вишні за впливу гідро-охолодження та захисної композиції. Здоров’я людини і нації. 2024. Випуск № 3. С. 59-74.  https://www.humanhealth.nubip.edu.ua/index.php/hnh/article/view/42)

Іванова І. Є., Кюрчева Л. М., Кривонос І. А., Філенко М. О. Застосування методу багатокритеріальної оптимізації для визначення сортопридатності плодової сировини до виробництва цукатів. Науковий вісник ТДАТУ. 2024. Випуск 24. Том 1. С. 266-273.  DOI: 10.32782/2220-8674-2024-24-1-22

Машківський В. В., Іванова І. Є., Кривонос І. А. Формування середньої маси плодів яблуні за дії мінеральних добрив. Науковий вісник ТДАТУ. 2024. Випуск 24. Том 2. С. 136-143. DOI: 10.32782/2220-8674-2024-24-2-11

Аксьонов І. В., Котченко М. В. Response of maize hybrids on increasing plants density in the agrocenosis in the Northern Steppe of Ukraine Зернові культури. 2024. Том 8. №1. С. 129-136.

Покопцева Л., Онищенко О., Гамаюнова В., Герасько Т., Зоря М.Посівні властивості насіння соняшнику гібриду Talento за дії модифікованого регулятору росту рослин АКМ. Наукові горизонти. 2024. Т.27. №8. С. 59 – 68.

Кондратенко Т.Є., Трохимчук А.І., Гончарук Ю.Д., Тарнавська К.П., Волошина В.В., Кузьмінець О.М. Цінність і перспективи сортів яблуні народної селекціїСадівництво: Міжвідомчий тематичний науковий збірник. 2024. Випуск 79. С.

Bоbоs, I., Kоmаr, O., Fedоsіy, I., Havrys, I., Retman, M. Research on the impact of planting schemes on the trait variability of Vigna varieties (Vigna unguiculata (L.) Walp. subsp. sesquipedalis (L.) Verdc.)Scientific Horizons,2024,  27 (9), 54-63. doi: 10.48077/scihor9.2024.54

Bоbоs, І., Kоmаr, О., Havrys, I., Shemetun, O., & Kokoiko, V. Ecological stability, plasticity, and adaptability of cowpea varieties (Vigna unguiculata (L.) Walp. subsp. sesquipedalis (L.) Verdc.). Scientific Horizons, 2024. 27(5), 68-78. doi: 10.48077/scihor5.2024.68.

Vdovenko, S., Palamarchuk, I., Mazur, O., Mazur, O., Havrys, I.Influence of biological preparations on organic cultivation of vegetable plants.Plant and Soil Science, 2024. 15(1), 9-25. doi: 10.31548/plant1.2024.09

Kоmаr, О., Bоbоs, І., Fedоsіу, І., Shemetun, О., Havrys, І.Phenological observations on the growth and development of saffron (Crocus sativus L.) in the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine. Plant and Soil SciencePlant and Soil Science, 2024. 15(2), 18-31. DOI: 10.31548/plant2.2024.18

Колесніков М.О., Пащенко Ю.П.  Вплив біостимуляторів на формування фотоасиміляційного апарату Pisum sativum L. в умовах Південного Степу України.Органічне виробництво і продовольча безпека. Збірник праць учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції, (23-24 травня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет, 2024. С. 109-111.

Пащенко Ю.П., Колесніков М.О., Білоусова З.В.  Формування бобово-різобіального симбіозу гороху посівного за дії комплексних стимуляторів росту.Органічне виробництво і продовольча безпека. Збірник праць учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції, (23-24 травня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет, 2024. С. 124-126.

Колесніков М.О., Пащенко Ю.П. Врожайність гороху посівного під впливом комплексних стимуляторів росту в умовах Південного Степу України. Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів: Збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції, (6-7 червня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет. 2024. С. 78-80.

Колесніков М.О., Лихошерст М.Ю. Досвід підвищення врожайності сої під впливом антистресових препаратів в зоні лісостепу України.Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Поліські наукові читання – 2024». (27–29 листопада 2024 р., м. Чернігів). Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. 2024. С. 138-141.

Колесніков М.О., Пащенко Ю.П.  Вплив препарату на основі токоферолу на врожайність сої в умовах степової зони України.Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні технології в рослинництві». (27–28 листопада 2024 року, м. Харків). Харків. Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН. 2024. С. 57-59.  https://doi.org/10.58246/SREC7881

Лихошерст М.Ю., Колесніков М.О.   Врожайність сої за дії антистресових препаратів в умовах правобережного лісостепу України.Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні технології в рослинництві». (27–28 листопада 2024 року, м. Харків). Харків. Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН. 2024. С. 60-62.  https://doi.org/10.58246/SREC7881

Герасько Т., Скидан О., Тимощук Т.Особливості формування трав’яного покриву в органічному саду черешні. Органічне виробництво і продовольча безпекаОрганічне виробництво і продовольча безпека. Збірник праць учасників ХI Міжнародної науково-практичної конференції (23-24 травня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет, 2024. С.9-12.

Герасько Т., Тимощук Т. Біорізноманіття рослинних угруповань органічного саду черешні. Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів: зб. Матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф. (6-7 черв. 2024 р.). Житомир : Поліський нац. ун-т, 2024.

Тимощук Т. М.Біопрепарати як інструмент регуляції стресостійкості рослин у зеленому сільському господарстві. Сучасні технологічні аспекти виробництва зерна та переробки сільськогосподарської продукції: матеріали Міжнар. наук. конф.  (20–21 березня 2024 р., м. Дніпро). Дніпро: ДУ ІЗК НААН, 2024. с. 179–181.

Тимощук Т. М.Контроль бур’янів в органічних технологіях вирощування сільськогосподарських рослин. Органічне виробництво і продовольча безпека. Збірник праць учасників ХI Міжнародної науково-практичної конференції (23-24 травня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет, 2024. С. 41–44.

Іванова І.Є., Машківський В.В., Кривонос І.А. Фертигація як засіб підвищення ефективності дії добрив у насадженнях яблуні. Сучасні технології в рослинництві. Матеріали Міжнародної науково-практичной інтернет-конференції, присвяченої 150-річчю з дня народження видатного вітчизняного вченого-рослинника Рожественського Бориса Миколайовича (27–28 листопада 2024 року). Харків: Інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, 2024. С. 68-72.

Іванова І., Басанець С., Пендрак Я.Оцінка товарних показників плодової продукції відповідно до вимог сучасного ринку. Органічне виробництво і продовольча безпека. Збірник праць учасників ХI Міжнародної науково-практичної конференції (23-24 травня 2024 року). Житомир: Поліський національний університет, 2024. С. 31–33.

Шкіндер-Барміна А.М. Сорти-джерела стійкості до грибних хвороб вишні. Наукові читання до 100-річчя від дня народження Філіп’єва Івана Давидовича – видатного вченого у галузі агрохімії та ґрунтознавства : зб. матер. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті доктора с.-г. наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, Філіп’єва Івана Давидовича (Одеса, 20 вересня 2024 р.,). Одеса, 2024. С.197-198.

Тимощук Т. М. Дослідження ефективності біопрепаратів у технології захисту пшениці озимої.Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій: матеріали ХХV Міжнародного науково-практичного форуму, 02–04 жовтня 2024 р. [Електронний ресурс]. Львів: ЛНУП, 2024. С. 293-295

Алексєєва О.М., Юдицька І.В.Зимостійкість і продуктивність  сортів персика в умовах Південного Степу України.Сучасні технології в рослинництві: матеріали Міжнар. Наук.-практ. інтернет-конференції , 27-28 листопада, 2024 р. Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН , 2024. С. 28-31.
Маджд, С.М. Тогачинська О.В. Європейські тенденції  формування політики запобігання зміні клімату Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : тези доповідей VII Міжнародної науково-практичної конференції, 27 березня 2024 р.  Київ, 2024. С. 113-115.

Гаврись І.Л. Продуктивність гібридів помідора на аквапоніці. Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю від дня створення Дослідної станції «Маяк» ІОБ НААН «Науковий тиждень у Крутах – 2024», 11-12 березня 2024 р., с. Крути. Том 1. С. 57-57.

Гаврись І.Л., Куценко О.І. Перспективи використання світлодіодного освітлення при вирощуванні салату посівного у закритому ґрунті. Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю від дня створення Дослідної станції «Маяк» ІОБ НААН «Науковий тиждень у Крутах – 2024», 11-12 березня 2024 р., с. Крути. Том 1. С. 152-153.

Гаврись І.Л., Куценко О.І. Господарсько-біологічні показники салату та васильків справжніх за доосвічування світлодіодними лампами. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 150-річчю з дня народження видатного  вченого Б.М.Рожественського, Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, 27-28 листопада 2024 р. С. 123-125.

Гаврись І.Л., Глінський Т.Є.Особливості росту та розвитку сортів пепіно в умовах плівкових теплиць. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 150-річчю з дня народження видатного  вченого Б.М.Рожественського, Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, 27-28 листопада 2024 р. С. 132-134.

Гаврись І.Л., Махиня О.В.Формування врожаю гібридів перцю солодкого у плівкових теплицях. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 150-річчю з дня народження видатного  вченого Б.М.Рожественського, Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, 27-28 листопада 2024 р. С. 143-145.

Гаврись І.Л., Маринич Р.І.Особливості вирощування сортів троянди в умовах Київської області. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 150-річчю з дня народження видатного  вченого Б.М.Рожественського, Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, 27-28 листопада 2024 р. С. 156-158.