Виробнича практика студентів третього курсу спеціальності 203 “Садівництво і виноградарство”, яка проводиться на сільськогосподарських підприємствах, наукових установах фахового спрямування, є продовженням навчального процесу з метою поглиблення теоретичних знань, які отримані в процесі навчання в ВНЗ і набуття практичних навичок за обраною спеціальністю безпосередньо на виробництві.
Перелік баз практик для проходження виробничої практики за спеціальністю 203 “Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
Виробнича практика студентів
Навчальна практика є складовою частиною навчального процесу. ЇЇ мета – формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок для застосування в професійній діяльності у сфері за фахом, спрямованих на вирішення комплексних завдань з організації і технології виробництва високоякісної екологічно безпечної продукції плодівництва, овочівництва виноградарства, рослинництва та збалансованого природокористування.
Навчальна практика з плодівництва
Посів ранніх ярих культур на дослідному полі кафедри.
Навчальна практика з фізіології рослин.
Навчальна практика з розсадництва