Періодичні видання
- Економіка харчової промисловості
- Харчова наука і технологі /Food science and technology – науково-виробничий журнал
- Здоров’я людини і нації/Human and nation’s health – електронне наукове видання.
- Innovative Biosystems and Bioengineering – міжнародний рецензований науковий журнал
- Journal of Chemistry and Technologies – науковий журнал
- Ukrainian Food Journal публікує оригінальні наукові (дослідницькі) статті
- Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – термінологію, яка використовується в самій назві журналу, – «передові технології», слід розуміти як синонім «промислові технології», бо це всі ті кращі ідеї із науки
- Animal Science and Food Technology / Тваринництво та технології харчових продуктів – это рецензируемый журнал открытого доступа
- Інновації та технології в сфері послуг харчування – засновником є Черкаський державний технологічний університет
- Ukrainian Journal of Food Science – наукове видання публікує оригінальні наукові (дослідницькі) статті.
- Зернові продукти і комбікорми – науково-виробниче видання.
- Наукові праці Національного унівeрситету харчових технологій – журнал публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень
- Обладнання та технології харчових виробництв – збірника наукових праць
- Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації – публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи
- Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва/ Animal Husbandry Products Production and Processing – збірник наукових праць
- Товари і ринки – міжнародний науково-практичний журнал.
- Товарознавчий вісник – це науковий рецензований журнал із відкритим доступом який висвітлює проблеми якості товарів та нових матеріалів, формування їх споживних властивостей.
Навчальні видання
- Рожко І. С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції : навч. посіб. / Львівського національного університету природокористування. Львів, 2023. 164 с. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
- Іваненко Ф. В., Сінченко В. М. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції: Навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. — К.: КНЕУ, 2005. — 221 с. ISBN 966-574-733-9
- Біохімія плодів та овочів : навч. посібник / В. В. Євлаш, О. П. Прісс, М. Є. Сердюк, Л. Ф. Павлоцька, Л. А. Скуріхіна, Н. В. Дуденко, О. І. Сухаренко. Мелітополь, 2019. – 205 с.
- Подпрятов Г.І., Рожко В.І., Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: підручник. – К. : Аграрна освіта, 2014. – 393 с.
- Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції:
- Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти / В.В. Євлаш, М.П. Головко, О.П. Прісс, М.Л. Серік, Б.О. Старостенко, Газзаві-Рогозіна Л. В. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 233 с.
- Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв: навчальний посібник / В.Б. Косташ, Т.М. Приліпко. ‒ Кам’янець-Подільський: 2025. 380 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/14449
- Харчові технології: навчальний посібник / Т.М. Приліпко, В.Б. Косташ. Кам’янець-Подільський: 2025. 685 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/14448
- Мікробіологія : навчально-методичний посібник для студентів факультету агротехнологій і природокористування: Пустова З.В., Пустова Н.В., Роговик Л.Й., Марек Остафін, Карол Бульскі – 2020. – 147 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/7667
- Мікробіологія харчових продуктів: навчальний посібник / Т.М. Приліпко, Т.В. Коваль, В.Б. Косташ. ‒ Кам’янець-Подільський: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», 2024. – 412 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/13497
