Періодичні видання

Навчальні видання

  • Рожко І. С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції : навч. посіб. / Львівського національного університету природокористування. Львів, 2023. 164 с. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
  • Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв: навчальний посібник / В.Б. Косташ, Т.М. Приліпко. ‒ Кам’янець-Подільський: 2025. 380 с.  http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/14449
  •  Харчові технології: навчальний посібник / Т.М. Приліпко, В.Б. Косташ. Кам’янець-Подільський: 2025. 685 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/14448
  • Мікробіологія : навчально-методичний посібник для студентів факультету агротехнологій і природокористування: Пустова З.В., Пустова Н.В., Роговик Л.Й., Марек Остафін, Карол Бульскі – 2020. – 147 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/7667
  •  Мікробіологія харчових продуктів: навчальний посібник / Т.М. Приліпко, Т.В. Коваль, В.Б. Косташ. ‒ Кам’янець-Подільський: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», 2024. – 412 с. http://188.190.33.55:7980/jspui/handle/123456789/13497