Електронна колекція репозитарію поповнилися новим виданням – міжнародна колективна монографія «Food technology progressive solutions : Collective monograph. / Прогресивні рішення в харчових технологіях» під загальною редакцією Олесі Петрівни Прісс, д.т.н., професора, завідувачки кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ. Монографія вийшла у науковому видавництві Естонії Scientific Route OÜ (Таллінн).
У монографії представлені дослідження 13 науковців ТДАТУ : кафедри «Харчові технології та готельно-ресторанна справа»; «Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика» і «Вища математика і фізика».
Монографія «Food technology progressive solutions» представляє 9 унікальних розділів важливої інформації, 9 різних аспектів харчових технологій і пошук рішень для сучасної харчової промисловості щодо зменшення втрат продовольчих ресурсів, їх раціонального використання, аналізу та впровадження інноваційних технологій у харчовій промисловості, спрямованих на підвищення якості та збереження корисних властивостей харчових продуктів.
З монографією можна ознайомитись за посиланням http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17650