- Академія гостинності
- Бізнес інформ
- Вісник соціально-економічних досліджень
- Вчені записки Університету «Крок»
- Географія та туризм
- Економіка і регіон
- Економіка та суспільство
- Економіка харчової промисловості
- Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики
- Економічні горизонти
- Журнал стратегічних економічних досліджень
- Індустрія туризму та гостинності в Центральній та Східній Європі
- Інновації та технології в сфері послуг і харчування
- Інфраструктура ринку
- Ресторатор
- Ukrainian Journal of Food Science Національний університет харчових технологій
- Ресторанний і готельний консалтінг. Інновації
Навчальні видання
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.:[для вищ. навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с. ISBN 978-611-01-0209-4
Готельно-ресторанний бізнес : навч. посібн. для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня освіти / колектив авторів ; за ред. проф. Н.В.Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т». Харків, 2024. 365 с.
Готельно-ресторанна справа : бакалаврський курс: навч. посібн. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання / колектив авторів ; за ред. проф. Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т». Частина 1. – Харків, 2022. – 549 с.
Горяйнова, Ю. А. Харчова хімія. Навчальний посібник. Кривий Ріг, 2020. 100 с.
