В університеті триває акредитація освітніх програм Національним агентством із забезпечення якості освіти. Освітній процес у Таврійському ДАТУ об’єднує різні напрямки, а саме навчальну роботу, виховну та наукову, які реалізуються під час навчання за освітньо-професійною програмою.

Наразі 16-17 грудня проходить акредитація освітньої програми за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Освітня програма орієнтована на спеціальну підготовку фахівців, що здатні швидко адаптуватись у сучасній готельно-ресторанній сфері.

З нагоди акредитації освітньої програми наукова бібліотека підготувала тематичну книжкову виставку «Готельно-ресторанна справа», яка експонується у читальній залі. На виставці представлено посібники та часописи: «Ресторатор», «Академія гостинності». Також представлено навчальні видання науковців нашого університету «Технологічні властивості сировини» у складі авторського колективу О.П. Прісс, С.В. Кюрчев, В.Ф. Жукова; «Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства» у складі авторського колективу В.В. Євлаш, М.П. Головко, О.П. Прісс, та ін.; Г.І. Грицаєнко «Основи інвестиційної діяльності»; «Від ідеї до власної справи» у складі авторського колективу А.С. Коноваленко, Л.О. Болтянська, Д.М. Трачова, Т.В. Куліш та ін.; Н.А. Горбова «Господарське право України»; «Економіка і організація підприємств малого бізнесу» у складі авторського колективу Г.М. Завадських, Л.О. Андрєєва, О.І. Лисак; О.І. Лисак «Економіка підприємства»; Д.Г. Легеза «Логістика»; Т.І. Яворська «Малий бізнес у сільському господарстві: теорія і практика».

Наукова бібліотека бажає гаранту освітньої програми О.П. Прісс та колективу кафедри «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи» успішно пройти акредитацію.

Наталя Ломейко, провідний бібліотекар