Дипломне проектування є підсумковим етапом вузівської підготовки висококваліфікованого спеціаліста. Для підготовки курсової та дипломної робіт використовується наукова, навчальна та нормативна література (монографії, посібники, довідники, статті з наукових журналів та збірників наукових праць).

Наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Пишемо курсову і дипломну роботу», на якій експонується література для допомоги написання курсової та дипломної роботи: О.В. Богомолов «Курсове та дипломне проектування переробних і харчових підприємств», «Дипломне та курсове проектування» за ред. О.В. Дацишина, О.О. Дереза «Проектування привода транспортера в САПР КОМПАС. Курсове проектування з інженерної механіки (деталей машин), І.О Григурко «Технологія обробки типових деталей.

Курсове проектування», «Дипломне проектування» за ред. Д.Т. Іщенко, І.М. Бендери, «Основи наукових досліджень в агрономії» за ред.. В.О. Єщенко, Б.А. Доспехов «Методика полевого опыта», «Проектування систем електрифікації та автоматизації АПК» за ред. І.І. Мартиненко та ін., И.Ф. Бородин, Н.М. Недилько «Автоматизация технологических процессов», «Курсовое и дипломное проектирование по менеджменту организаций» под. ред. Н.В. Брагинец и др., Г.В. Осовська «Менеджмент організацій», О.М. Петрига «Економіка аграрного підприємства».

Виставка експонується на абонементі навчально-наукової літератури.

Лариса Байбєрова,
провідний бібліотекар