ПІБ учасника
|
Назва матеріалів конференції
|
|
Використання натуральних інгредієнтів при виробництві мармеладу
|
|
Вплив екологічних факторів на потенційну і фактичну урожайність персика
|
|
Ірга, як сировина для виробництва вина та його технологія
|
|
Харчова та біологічна цінність м’яса
|
|
Вплив системи обробітку ґрунту на врожайність різних гібридів ріпаку озимого в умовах Південного Степу України
|
|
Аналіз нагальних проблем у сфері безпеки і здоров’я працівників аграрного сектору економіки України
|
|
Екологічний стан прибережної акваторії північної частини Азовського моря в умовах агресивної війни російської федерації проти України
|
|
Врожайність пшениці озимої залежно від якості посівного матеріалу в умовах Південного Степу України
|
|
Проблематика зберігання холодку лікарського (спаржі) ASPARAGUS OFFICINALIS L
|
|
Особливості будови, хімскладу та використання фізалісу
|
|
Удосконалення технології виробництва кисломолочних сирків
|
|
Підвищенням біологічної цінності продукту харчування шляхом використання плодів аронії чорноплідної
|
|
Сировина плодово-ягідного виноробства
|
|
Особливості продукційного процесу сортів вишні в умовах 2022 року
|
|
Моніторинг земель з використанням методів дистанційного зондування, геоінформаційних технологій та безпілотних літальних апаратів
|
|
Особливості вирощування калини в умовах Півдня України
|
|
Особливості формування продуктивності сортів пшениці озимої в умовах Південного Степу
|
|
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
|
|
Ранг України в системі показників Індексу екологічної ефективності (ЕРІ)
|
|
Характеристика пряно-ароматичної сировини, яка використовується для виготовлення вермутів
|
|
Порівняльна характеристика гібридів соняшника в умовах південного степу України
|
|
Екологічна роль комах-запилювачів і лікарських росин для продуктивності плодових дерев
|
|
Вплив погодних умов року на врожайність гороху в умовах Південного Степу України
|
|
Оцінка дегустаційних властивостей плодів вишні, що вирощені в умовах Півдня степової зони України
|
|
Застосування біопрепаратів в технології вирощування нуту (Cicer arietinum L.)
|
|
Сучасні підходи до управління ризиками в агропромисловому комплексі як передумова забезпечення стійкості галузі
|
|
Вплив системи обробітку ґрунту на врожайність гороху в умовах Південного Степу України
|
|
Поняття «ВИНО», його властивості та норми споживання
|
|
Відходи виноробства, їх використання та утилізація
|
|
Створення ГІС об’єднаної територіальної громади на базі QGIS
|
|
Дослідження технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю
|
|
Рослинні добавки в кисломолочних продуктах
|
|
Удосконалення технології журавлиного соусу
|
|
Організація роботи бару готельно-ресторанного комплексу
|
|
Застосування геоінформаційних систем в управлінні земельними ресурсами
|
|
Удосконалення технології сушіння журавлини
|
|
Формування продуктивності і якості насіння пшениці озимої у посушливих умовах Степу України
|
|
Виготовлення нерафінованої олії холодного вичавлення із насіння соняха та інших видів олійних культур
|
|
Інноваційні технології кисло-солодких соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини
|
|
Система GLOBAL G.A.P.
|
|
Проблеми впровадження інновацій у харчовій промисловості
|
|
Харчове законодавство в США
|
|
Перспективи використання пряно-ароматичної сировини для розширення асортименту сирів
|
|
До питання щодо створення сортового фонду черешні в умовах Мелітопольського регіону
|
|
Вплив ризогуміну та його комплексів з біостимуляторами на формування бобово-ризобіального симбіозу рослин гороху посівного
|
|
Вплив позакореневого живлення на продуктивність інтенсивних насаджень яблуні в умовах Південного Степу України
|
|
Удосконалення технології отримання гусячого м’яса з використанням вітаміну Е
|
|
Адаптивність сортів сої Ромашка та Шарм при вирощуванні на зрошенні у Південному Степу України
|
|
Ростова активність дерев персика залежно від підщепи
|
|
Удосконалення технології приготування малинового джему
|
|
Калина – споживчі та цінні властивості культури
|
|
Визначення середньої маси плоду та співвідношення кісточки до м’якоті в плодах черешні раннього строку достигання , що вирощені в умовах Півдня Степової зони України
|
|
Удосконалення технології зберігання м’яса гусей із застосуванням екстракту вівса
|
|
Придатність кизилу (Cornus Mas L.) для вирощування за органічною технологією у Південному Степу України
|
|
Методика якісного визначення потенційних небезпек для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва
|
|
Використання цукрозамінників при виробництві морозива
|
|
Формування водного режиму грунту та продуктивності черешні залежно від зрошення та мульчування в умовах Півдня України
|
|
Вплив біофлавоноїдів кропиви дводомної на окисне псування курячого фаршу під час його зберігання
|
|
Формування продуктивності персика при зрошенні в умовах Південного Степу України
|
|
Захоплення земель: світовий вимір
|
|
Сучасні перспективи виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинках
|
|
Особливості жирнокислотного
складу ліпідів форелі ставкової та його зміни при зберіганні в охолодженому стані
|
|
Дослідження технології виробництва виготовлення борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками
|
|
Виробництво ординарних столових вин
|
|
Удосконалення технології виробництва протеїнових батончиків з додаванням грибів
|
|
Виробництво компотів з кизилу, айви та журавлини
|
|
Вплив випромінювання мобільного телефону на організм людини
|
|
Особливості сучасних технік зберігання екзотичних грибів видів Lentinula edodes (Berk.) Pegler та Calocybe indica Purkay. & A. Chandra
|
|
Врожайність гороху посівного при використанні ризогуміну та біостимуляторів в умовах Південного Степу України
|
|
Вплив регуляторів росту на продуктивність дерев яблуні в умовах степової зони України
|
|
Поточна динаміка зміни клімату та вірогідні наслідки впливу на довкілля
|
|
Інноваційні технології виготовлення рослинних снеків з підвищеною функціональною придатністю
|
|
Харчові добавки в шоколадній продукції
|
|
Вітамін Е як засіб для підвищення стійкості м’яса птиці до окисного псування
|
|
Землекористування
|
|
Сухий суп швидкого приготування
|
|
Інноваційні технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства
|
|
Медова трава – запорука успіху
|
|
Черешня як сировина для виготовлення цукатів
|
|
Продуктивність різних сортів цибулі в умовах Південного Степу України
|