ПІБ учасника
Назва матеріалів конференції
Аблякімова Каміла
Використання натуральних інгредієнтів при виробництві мармеладу
Аргунова Наталія
Вплив екологічних факторів на потенційну і фактичну урожайність персика
Бизова Ангеліна
Ірга, як сировина для виробництва вина та його технологія
Бизова Ангеліна
Харчова та біологічна цінність м’яса
Бодня Віктор
Вплив системи обробітку ґрунту на врожайність різних гібридів ріпаку озимого в умовах Південного Степу України
Бордюг Софія
Аналіз нагальних проблем у сфері безпеки і здоров’я працівників аграрного сектору економіки України
Бугаєв Олексій,
Мінченко Олександра
Екологічний стан прибережної акваторії північної частини Азовського моря в умовах агресивної війни російської федерації проти України
Бойко В.І., Бобік М.В.
Врожайність пшениці озимої залежно від якості посівного матеріалу в умовах Південного Степу України
Булгаков Павло
Проблематика зберігання холодку лікарського (спаржі) ASPARAGUS OFFICINALIS L
Буякін Богдан
Особливості будови, хімскладу та використання фізалісу
Водоп’янов Денис
Удосконалення технології виробництва кисломолочних сирків
Волкова Соф’я
Підвищенням біологічної цінності продукту харчування шляхом використання плодів аронії чорноплідної
Волошин Арсен
Сировина плодово-ягідного виноробства
Глаговська Анастасія
Особливості продукційного процесу сортів вишні в умовах 2022 року
Губар Андрій  
Моніторинг земель з використанням методів дистанційного зондування, геоінформаційних технологій та безпілотних літальних апаратів
Денисенко Олександр
Особливості вирощування калини в умовах Півдня України
Дерев’янник Артем
Особливості формування продуктивності сортів пшениці озимої в умовах Південного Степу
Долинська Олександра
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Долуда Ксенія
Ранг України в системі показників Індексу екологічної ефективності (ЕРІ)
Душина Марія
Характеристика пряно-ароматичної сировини, яка використовується для виготовлення вермутів
Євтушенко Софія
Порівняльна характеристика гібридів соняшника в умовах південного степу України
Жовніренко Владислав
Екологічна роль  комах-запилювачів і лікарських росин для продуктивності плодових дерев
Іванов Іван
Вплив погодних умов року на врожайність гороху в умовах Південного Степу України
Канарова Ганна, Пенчук Євген
Оцінка дегустаційних властивостей плодів вишні, що вирощені в умовах Півдня степової зони України
Катрич Микола
Застосування біопрепаратів в технології вирощування нуту (Cicer arietinum L.)
Кисіль Богдан, Бедрик Богдан
Сучасні підходи до управління ризиками в агропромисловому комплексі як передумова забезпечення стійкості галузі
Кіосов Сергій
Вплив системи обробітку ґрунту на врожайність гороху в умовах Південного Степу України
Клименко Юлія
Поняття «ВИНО», його властивості та норми споживання
Клименко Юлія
Відходи виноробства, їх використання та утилізація
Ковальов Геннадій
Створення ГІС об’єднаної територіальної громади на базі QGIS
Ковальчук Діана
Дослідження технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю
Коломоєць Андрій
Рослинні добавки в кисломолочних продуктах
Коробов Олександр
Удосконалення технології журавлиного соусу
Кюрчева Юлія
Організація роботи бару готельно-ресторанного комплексу
Лебедь Тетяна
Застосування геоінформаційних систем в управлінні земельними ресурсами
Левентов Сергій
Удосконалення технології сушіння журавлини
Лещук Аліна, Зуб Сергій
Формування продуктивності і якості насіння пшениці озимої у посушливих умовах Степу України
Литвиненко Ніна
Виготовлення нерафінованої олії холодного вичавлення із насіння соняха та інших видів олійних культур
Маслова Дар’я
Інноваційні технології кисло-солодких соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини
Маргарян Маріне
Система GLOBAL G.A.P.
Маргарян Маріне
Проблеми впровадження інновацій у харчовій промисловості
Маргарян Маріне
Харчове законодавство в США
Микало Мирослава
Перспективи використання пряно-ароматичної сировини для розширення асортименту сирів
Михальов Ігор
До питання щодо створення сортового фонду черешні в умовах Мелітопольського регіону
Мищук Дмитро
Вплив ризогуміну та його комплексів з біостимуляторами на формування бобово-ризобіального симбіозу рослин гороху посівного
Мікуляк Іван
Вплив позакореневого живлення на продуктивність інтенсивних насаджень яблуні в умовах Південного Степу України
Міліч  Валерія, Коломоєць Андрій, Євпак Роман
Удосконалення технології отримання гусячого м’яса з використанням вітаміну Е
Мовлик І.О., Дрожов Г.Л.
Адаптивність сортів сої Ромашка та Шарм при вирощуванні на зрошенні у Південному Степу України
Могуренко Ганна
Ростова активність дерев персика залежно від підщепи
Недоступ Віолетта
Удосконалення технології приготування малинового джему
Новосьолов Артур
Калина – споживчі та цінні властивості культури
Носенко В.С., Каманов В.С., Назарова О.Г.
Визначення середньої маси плоду та співвідношення кісточки до м’якоті в плодах черешні раннього строку достигання , що вирощені в умовах Півдня Степової зони України
Овчиннікова Ольга, Щербіна Ольга, Бичек Каріна
Удосконалення технології зберігання м’яса гусей із застосуванням екстракту вівса
Пасічний Микола
Придатність кизилу (Cornus Mas L.) для вирощування за органічною технологією у Південному Степу України
Пахомова Дарія  
Методика якісного визначення потенційних небезпек для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва
Пашин Станіслав
Використання цукрозамінників при виробництві морозива
Печта Діана
Формування водного режиму грунту та продуктивності черешні залежно від зрошення та мульчування в умовах Півдня України
Прошин Антон, Зебницька Валерія, Перець Тетяна
Вплив біофлавоноїдів кропиви дводомної на окисне псування курячого фаршу під час його зберігання
Рагулін Олексій
Формування продуктивності персика при зрошенні в умовах Південного Степу України
Репетун Олександр
Захоплення земель: світовий вимір
Савва Олександра
Сучасні перспективи виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинках
Саввіна, Мартинюк, Трушик
 
Особливості жирнокислотного
складу ліпідів форелі ставкової та його зміни при зберіганні в охолодженому стані
Севастьянович Марія
Дослідження технології виробництва виготовлення борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками
Сімінько Катерина
Виробництво ординарних столових вин
Сокот Олександр
Удосконалення технології виробництва протеїнових батончиків з додаванням грибів
Сокуренко Віта
Виробництво компотів з кизилу, айви та журавлини
Старостюк Віолетта
Вплив випромінювання мобільного телефону на організм людини
Ткаченко Антон
Особливості сучасних технік зберігання екзотичних грибів видів Lentinula edodes (Berk.) Pegler та Calocybe indica Purkay. & A. Chandra
Токарев Олександр, Радюк Юрій
Врожайність гороху посівного при використанні ризогуміну та  біостимуляторів в умовах Південного Степу України
Трубка Федір
Вплив регуляторів росту на продуктивність дерев яблуні в умовах степової зони України
Туряк Катерина
Поточна динаміка зміни клімату та вірогідні наслідки впливу на довкілля
Угріна Поліна
Інноваційні технології виготовлення рослинних снеків з підвищеною функціональною придатністю
Удовицький Ельдар
Харчові добавки в шоколадній продукції
Хмура Юлія, Литвиненко Ніна, Занков Кирило
Вітамін Е як засіб для підвищення стійкості м’яса птиці до окисного псування
Чернишова Поліна
Землекористування
Чернявський Олександр
Сухий суп швидкого приготування
Шеховцова Діана
Інноваційні технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства
Шеховцова Діана
Медова трава – запорука успіху
Шеховцова Діана
Черешня як сировина для виготовлення цукатів
Шишка В.М., Коровченко Т.О.
Продуктивність різних сортів цибулі в умовах Південного Степу України