2

 

 

Економіка ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / Н. О. Власова [та ін.] ; ХДУХТ. – Вид. 2-ге, стер. – Х., 2019. – 389 с. : рис.,табл.

 

 

 

 

 

4

 

 

 

Иванова, Л. А. Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов : учеб. пособие : рекомендовано МОН України / Л. А. Иванова, О. В. Дышкантюк, С. Е. Полевая ; ОНАПТ. – Стер. изд. – Херсон, 2017. – 226 с.

 

 

 

 

 

3

 

 

 

Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник / Л. М. Яцун [та ін.] ; ХДУХТ. – Х., 2017. – 486 с. : рис., табл.

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / О. В. Новікова [и др.] ; ХДУХТ. – Х., 2016. – 411 с. : рис., табл.

 

 

 

 

 

5

 

 

 

Технологічне проектування підприємств ресторанного господарств : навч. посібник / П. П. Павленкова [та ін.]. – Херсон, 2016. – 312 с. : рис., схемы, табл.

 

 

 

 

 

 

22255

 

 

 

 

Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник / Л. М. Яцун [та ін.] ; ХДУХТ. – Х., 2017. – 486 с. : рис., табл.

 

 

 

 

 

j,kflyfyyz

 

 

 

Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посібник / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Національний університет харчових технологій. – Херсон, 2018. – 276 с. : рис., табл.

 

 

 

 

 

охорона

 

 

 

Смирнитська, М. Б. Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство і торгівля : навч. посібник : рекомендовано МОН України / М. Б. Смирнитська, Р. М. Тріщ ; Українська інженерно-педагогічна академія. – Х., 2019. – 362 с. : табл.