Covid-19 ще тої весни вніс корективи в наше життя. Тому студенти з перемінним успіхом виходили на навчання до аудиторій. Дистанційне навчання може проходити не менш захопливо ніж відвідування пар в університеті.
Проводилися заняття но основі платформи Zoom для спілкування з студентами, що э дуже зручним адже можна онлайн показувати презентації та відео. Наші викладачі навіть в умовах карантину нам наглядно показували як готувати, оформляти та подавати різні страви. Мы ж створювали презентації та обговорювали різні питання. Часто нас запрошують на різні конференції як научні і прямі ефіри з реальними спеціалістами та власниками готельно-ресторанного бізнесу, які нам на своєму досвіді розказують про якості та компетенції, що необхідні, аби ефективно конкурувати і реалізовувати свій потенціал в міжнародній індустрії гостинності. Навчальна практика та захист робіт проходили в online форматі де мы готували страви та презентували фото- звіти.
У ті короткі дні коли ми приходили на навчання, то готували та сервірували столи в лабораторії кафе для різних подій. Це дуже захопливо адже ми вивчаємо процеси,які є основою готельно-ресторанного бізнесу від початку – приготування страви та підготовки столу до кінця – куштування.
За інформацією студентки 21 ГРС Ганчевої Анастасії