0-02-05-073837e1b311dda20529595e2b83c6ebb468117145eae3b6102647390d1dd6b1_5763d665bfe8067e    Covid-19 ще тої весни вніс корективи в наше життя. Тому студенти з перемінним успіхом виходили на навчання до аудиторій. Дистанційне навчання може проходити не менш захопливо ніж відвідування пар  в університеті.
Проводилися заняття но основі платформи Zoom для спілкування з студентами, що э дуже зручним адже можна онлайн показувати презентації та відео. Наші викладачі навіть в умовах карантину нам наглядно показували як готувати, оформляти та подавати різні страви. Мы ж створювали презентації та обговорювали різні питання. Часто нас запрошують на різні конференції як научні і прямі ефіри з реальними спеціалістами та власниками готельно-ресторанного бізнесу, які нам на своєму досвіді розказують про якості та компетенції, що необхідні, аби ефективно конкурувати і реалізовувати свій потенціал в міжнародній індустрії гостинності. Навчальна практика та захист робіт проходили в online форматі де мы готували страви та презентували фото- звіти.
У ті короткі дні коли ми приходили на навчання, то готували та сервірували столи в лабораторії кафе для різних подій. Це дуже захопливо адже ми вивчаємо процеси,які є основою готельно-ресторанного бізнесу від початку – приготування страви та підготовки столу до кінця – куштування.

За інформацією студентки 21 ГРС Ганчевої Анастасії

0-02-05-6379c93328a2bd7898b40dde29e645dffc328ffa0ac99b75c8f2cee6b167aa3f_2b35ca14f7501a38 0-02-05-b97c3349038d610d08f5ed22cf3c969f08e88c4a40a986940f49cc778627c476_89083cd22086548a