Мищук дипломOpera Снимок_2023-06-09_185459_konkurs.mnau.edu.ua Токарев Диплом

Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство» проводиться з метою інтеграції України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримки найбільш талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці, конкурентоспроможної на міжнародному ринку праці.

Конкурс проводиться щорічно за сприянням Науково-навчально-виробничого консорціуму «Південний», науково-дослідних установ, аграрних закладів вищої освіти та виробничих підприємств України, Наукового парку МНАУ «Агроперспектива», Освітньо-інноваційного кластеру «Агротехніка», Національного інноваційного кластеру «Родючість ґрунтів», співзасновником яких є Миколаївський національний аграрний університет. Координацію Конкурсу забезпечує Міністерство освіти і науки України.

Конкурс проводився в два етапи. І етап – у закладах вищої освіти, ІІ етап – у Миколаївському національному аграрному університеті.

Студентами спеціальності Агрономія під керівництвом викладачів кафедри рослинництва та садівництва Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного було підготовано 6 наукових робіт студентів, які були відібрані для участі в ІІ етапі конкурсу. Обов’язковою умовою було написання роботи та доповіді англійською мовою.

В результаті подвійного «сліпого» рецензування проєктів до другого туру потрапила одна робота, представлена магістром 1 року навчання Токаревим Олександром та студентом 3 курсу Мищуком Дмитром на тему: “Вплив мікробіологічного препарату та біостимуляторів на формування врожайності гороху посівного (Pisum sativum L.) в умовах Південного степу України” (керівник, к.с.г.н., доцент, в.о. завідувача кафедри рослинництва та садівництва Колесніков М.О.)

Робота була представлена Токаревим О. на підсумковій науково-практичній конференції в онлайн-режимі, яка відбулася 9 червня 2023 року.

За сумою набраних балів (114,1 б.) робота посіла 6-те місте в рейтингу серед 82 робіт направлених до 2 етапу конкурсу.

За результатами конкурсу Токарев Олександр та Мищук Дмитро нагороджені Дипломами ІІ ступеню.

Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів на шляху здобуття професіоналізму в аграрній сфері!!!

Україна потребує молодих висококваліфікованих кадрів для відродження та розвитку аграрної галузі.

мнау1Tokarev_Mishchuk_12 Tokarev_Mishchuk_1 мнау